SVE SE SAZNALO - U KAFANI Otkriveno da li Obradović ostaje u Partizanu: Mogu samo da perem čaše (FOTO)

16:40 | 21-02-2024

Košarka 0

Popularnom Žocu na kraju sezone ističe ugovor sa crno-belima.

žoc
ATA Images

Posle poraza Partizana od Crvene zvezde u finalu Kupa Radivoja Koraća, trener Željko Obradović je dao izjavu koja je zabrinule sve pristalice crno-belih. Popularni Žoc je nagovestio mogućnost da na kraju sezone napusti Humsku, što bi bio izuzetno težak udarac za klub iz te ulice.

- Odgovornost je najveća na treneru. Žao mi je zbog ljudi koji su došli da nas podrže. Neki moji limiti su prošli i ozbiljno ću da razmislim šta ćemo i kako ćemo dalje. Apsolutno sam svestan svoje odgovornosti i kada ekipa reaguje u najvažnijim momentima utakmice onako kako reaguje, pričam o odlukama i kontroli emocija, onda odgovornost ide čoveku koji ih vodi, a ja u tome ne uspevam i to se pokazalo na većem broju utakmica u poslednje vreme - rekao je tada Obradović.

NE MOGU BEZ ŽELJKA Objava Evrolige izazvala oduševljenje kod crno-belih

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ipak, dašak nade se pojavio iz Čačka, gde je legendarni stručnjak posetio kafanu koja je dobila ime po njegovom nadimku. Tamo se često okupljaju navijači Partizana, kojih je u trenutku kada se on našao tamo bilo poprilično. Naravno, bilo je fotografisanja, uzimanja autograma, a dok se to dešavalo, Željko je navodno izgovorio sledeću rečenicu:

- Ne idem ja nigde iz Partizana, mogu samo da dođem ovde da perem čaše.

žoc Printscreen/Instagram
 

Evo kako je izgledalo druženje između Obradovića i "grobara" u spomenutoj kafani "Žoc":

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading