"LEKARI SU MU UVEČE REKLI DA JE DOBRO" Miša Lakić za sport.alo o tragičnoj smrti oca Dejana Milojevića: Imao je problem...

17:13 | 22-02-2024

Košarka 0

Čuveni beogradski trener je bio blizak sa proslavljenim košarkašom.

misa
KK Partizan/Dragana Stjepanović

Od posledica srčanog udara, preminuo je otac Dejana Milojevića, Milan Milojević. Kako bismo više saznali o čoveku koji je podigao čuvenog košarkaša, sport.alo je kontaktirao Milana Mišu Lakića, trenera Beovuka, koji je od popularnog Dekija napravio sjajnog košarkaša.

OTKRIVAMO Evo kada bi trebalo da bude sahranjen otac Dejana Milojevića

Prvo nas je zanimalo da li može da priča, s obzirom na to da je smrt svog nekadašnjeg igrača veoma teško podneo:

- Pokušaću, pa koliko budem mogao - rekao je Lakić, uz sve razumevanje iz naše redakcije.

Za početak nas je zanimalo kako je naš sagovornik:

- Malo bolje nego što sam bio. Mislim, ako je to neki odgovor. Jednostavno, kako možeš da budeš. Ode ti neko ko je drag i to teško glava prihvata. Koliko god misliš da si pametan da misliš da ćeš to da prevaziđeš, međutim nije baš lako. Znate, oko cele ove nesreće su svi bili okupljeni, pa je to nekako još... Celo to društvo iz kluba su svi bili okupljeni, familija, svi... To je nekako išlo dobro, ali kada su ljudi počeli da se razilaze, onda glava ponovo počinje da radi. Porodici je sigurno najteže, njima ovo traje mesec dana. To je strašno i još uvek nema rezultata. 

ata ATA Images
 

Da li je Dejanov otac bio na tim okupljanjima i da li je bilo nekih nagoveštaja da može ovakva tragedija da se desi?

- Po mom mišljenju, ne. Mada, on je čovek imao problem sa srcem. Međutim, kod lekara je otišao ne zbog tog problema, a uveče su mu rekli da je dobro. 

Za kraj smo zamolili Lakića da nam otkrije koliko je dobro poznavao Milana Milojevića i da li može da kaže nekoliko reči o njemu:

- Ne puno. On se nije mnogo pojavljivao ni na utakmicama. Cela ta porodica nije spadala u one porodice što trče da od sina naprave NBA igrača. To je porodica koja je pratila i jedno i drugo dete, ali više od kuće nego "paleći" se da će biti NBA igrači. Majku sam viđao češće nego oca, ali jedan sjajan odnos gajimo. Prvi put sam im u kuću ušao kada sam išao da izjavim saučešće, ali to je moje pravilo u klubu. Ne idem kod dece kući i po tome se razlikujem od drugih trenera koji obilaze igrače. Ja to ne radim - zaključio je Miša Lakić razgovor za sport.alo.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading