ODVRATNA ŠALA AMERIKANCA Ovo će razbesneti Pokuševskog

16:25 | 24-02-2024

Košarka 0

Neverovatan komentar američkog novinara...

Aleksej Pokuševski
EPA-EFE/CJ GUNTHER

Često se koristi termin neslana šala za onaj tip rečenice koji izaziva kiseo osmeh. Ili reakciju bez osmeha. Ponekada čak i sa nekom vrstom prezira. Upravo tako bi mogao da se opiše komentar američkog novinara na račun našeg Alekseja Pokuševskog.

Otpušten je srpski košarkaš od strane Oklahome što je izazvalo reakcije širom Amerike. Posebno kod Kevina O'Konoar, novinara američkog portala "Ringer".

On je istakao da bi Pokuševski mogao da ode u Kinu i da tamo dominira naredne sezone, baš kao i Kilijan Hejs kojeg je otpustio Detroit.

- Aleksej Pokuševski je otpušten od strane Oklahoma Siti Tandera u petak ujutro. Probudio sam se uz tu vest. To je nož u mom srcu, pogotovo nekoliko nedelja nakon što je Kilijan Hejs otpušten od strane Pistonsa. Iza mene je nekoliko teških nedelja. Da, bilo je teško. Bio je to zaista težak period. Biće dominantni sledeće godine zajedno u Kini.

Teško da se ovako loš komentar može i nazvati šalom. Posebno ne dobrom, imajući u vidu da Pokuševski ima tek 22 godine i još puno dobre košarke ispred sebe. Da li na NBA ili evropskom nivou - vreme će pokazati.

Za Kinu je svakako mnogo rano...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading