KUP STIŽE U NOVI SAD Vojvodina savladala Mladi radnik i došla do drugog trofeja u sezoni

19:15 | 25-02-2024

Košarka 0

Sjajan početak sezone za Novosađane.

OK Vojvodina
OSS

Odbojkaši Vojvodine su se okitili titulom osvajača Kupa Srbije nakon trijumfa nad ekipom Mladog radnika rezultatom 3:1 (25:22, 22:25, 25:22, 25:21) u finalu održanom u Obrenovcu.

Vojvodina, predvođena trenerom Markom Narančićem, zabeležila je drugi trofej ove sezone, nakon što su na početku godine osvojili Superkup nadmašivši Partizan. Mladi igrači poput Luke Stankovića i Matije Milanovića, pod vodstvom iskusnog stručnjaka, pokazali su da su dorasli izazovima i sposobni za velika dostignuća.

Sa 16 osvojenih titula, Vojvodina je sada rekorder u nacionalnom Kupu, dok je Mladi radnik doživeo svoj peti poraz u finalnom okršaju.

Ministar Gajić ugostio delegaciju EUBC: Beograd spreman za EP u boksu

Novosadska ekipa dominirala je terenom, demonstrirajući odličan blok i servis, uz raznovrsnost u napadu. Iako je Mladi radnik hrabro pokušavao, nisu iskoristili svoje šanse, a Vojvodina je u završnici pokazala izuzetnu stabilnost i sigurnost.

U drugom setu, Mladi radnik se vratio jači, ostvarujući zarađene poene i pokazujući zašto su stigli do finala. Ipak, Vojvodina se vratila u narednim setovima, dominirala u bloku i napadu, osvajajući treći set uz značajnu prednost.

U četvrtom setu, Vojvodina je brzo stekla odlučujuću prednost, potvrdivši svoju apsolutnu prevlast. Pobeda je bila kruna sjajne igre i odličnog timskog rada, donoseći Novosađanima još jedan pehar u ovoj uspešnoj sezoni.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading