BEOGRAD UGOŠĆUJE VELIKANE Počinje novi ANGT turnir: Tu su Zvezda, Partizan i Mega

15:35 | 26-02-2024

Košarka 0

Krem de la krem talenata se skuplja u Beogradu.

BEOGRAD UGOŠĆUJE VELIKANE Počinje novi ANGT turnir: Tu su Zvezda, Partizan i Mega
Printscreen/Instagram

"Pred nama je novi uzbudljiv košarkaški vikend – Košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet organizuje novi kvalifikacioni turnir Evrolige ANGT Marko Ivković od 1. do 3. marta. Ovog puta, sve utakmice će biti odigrane u dobro poznatoj hali “Aleksandar Nikolić”, pa će tako svi ljubitelji košarke imati priliku da na delu gledaju neke od najboljih juniorskih timova", saopštila je Crvena zvezda.

Beograd će po trinaesti put biti domaćin Internacionalnog košarkaškog turnira, a očekuje se da će ljubitelji košarke uživati u uzbudljivim mečevima i vrhunskom košarkaškom nadmetanju.

Crvena Zvezda, koja se takmiči u grupi A, suočiće se s jakim protivnicima - Armani Milan, Next Generation Team Belgrade i Makabi Tel Aviv. Sa druge strane, Partizan će se takmičiti u grupi B, gde će se susresti sa Barselonom, Hapoel Tel Aviv i Mega MIS.

BOMBA U NAJAVI: Pokuševski na meti Zvezde i Partizana!

"Utakmica za sedmo mesto na programu je u nedelju od 10 časova. Dva sata kasnije igraće se utakmica za petu poziciju, dok je borba za treće mesto zakazana za 14 časova. Početak velikog finala zakazan je sa 16 časova i 30 minuta", saopštila je Zvezda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading