"Teo je najbolji svih vremena, NADAM SE DA ĆU SRESTI ŽELJKA" Lomio je obruče po Evroligi, a karijeru su mu obeležili Srbi

09:04 | 27-02-2024

Košarka 0

Evidentno je da su Srbi u dobrom delu obeležili njegovu karijeru.

žoc
ATA Images

Ekpe Judo, pomoćnik u stručnom štabu NBA ekipe Atlanta Houks, otvorio je vrata razgovora o raznim aspektima evroligaške košarke, pri čemu je istakao svoje iskustvo pod vođstvom Željka Obradovića i podelio utiske o bivšem saigraču Milošu Teodosiću.

Judo, nekadašnji centar koji je briljirao u dresu Fenerbahčea pod trenerskim vođstvom Željka Obradovića, izrazio je nostalgičnu želju da ponovno sarađuje sa slavnim srpskim trenerom. Njihova uspešna saradnja kulminirala je 2017. godine osvajanjem trofeja Evrolige.

- Način na koji smo igrali, njegov košarkaški um, sve sam to video kada smo bili na terenu. Sećam se, čujem ga kako se dere u pozadi šta da radimo na terenu u napadu. Uvek ću osećati njegov uticaj. Iako sam kod njega bio kao igrač, pažljivo i strpljivo sam ga slušao i sve to ozbiljno shvatio - rekao je Judo za „Jurohups”.

"DELIJE" U EKSTAZI Zvezda ima priliku da dovede "ATOMSKU BOMBU" od igrača, evo šta joj ide naruku

- Nadam se da ću ga sresti ovog leta. Planiram da idem na trenersku kliniku Evrolige, pa se nadam da će biti tamo, ali svakako ću mu se javiti ili otići do Srbije. Posebno tokom priprema, kako bih seo sa njim, posmatrao i nastavio da učim.

Judo je naglasio da bi, ukoliko se pruži prilika, voleo sedeti na klupi nekog od klubova koji se takmiče u Evroligi. Osim toga, Judo je dotakao i svoje iskustvo u Virtusu, italijanskom klubu iz Bolonje, ističući da nije bio zadovoljan rezultatima tokom angažmana u tom timu.

- Ako bude prilike, bez dileme. Bila bi velika stvar imati tamnoputog trenera u Evroligi. Prihvatio bih tu priliku - kazao je on i prisetio se boravka u Bolonji:

- Nije bilo najbolje iskustvo, ali jedan od razloga zbog kojih sam otišao tamo je jer sam hteo da igram sa Milošem Teodosićem. Možda ima i najbolji pas svih vremena, nebitno koja liga je u pitanju. Bila je to lepa prilika, tu je bio i Belineli, imali smo dobar tim. Desilo se šta se desilo, nisam mogao da igram zbog povrede, ali zahvalan sam za ukazanu priliku. Bilo je teško, radovao sam se da igram sa tom ekipom - naveo je Judo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading