KAŠIKA U MEDU Amerikanac koji igra za Olimpijakos i Grčku ima čime da se pohvali (FOTO)

06:30 | 28-02-2024

Košarka 0

Vokap se ugnezdio u Esteline obline.

insta
Printscreen/Instagram

Atraktivna menekenka ima milion pratilaca na Instagramu, persijskog je porekla, rođena je i odrasla u Švedskoj, a tečno govori tri jezika.

Ne znamo da li Tomas Vokap (31) peva hit riječke grupe Fit:

Kao mačka ti kružiš oko mene

i zoveš moje ime.

Kao mačka ti zaboravićeš sebe

i skočićeš na mene.

OBRADOVIĆ SPREMIO BOMBU Partizan svoju detonaciju traži u Olimpijakosu!

A mogao bi ako se zna da živi sa Estelom Nuri (29) glumicom, pevačicom, modelom i stend ap komičarkom. Persijskog je porekla, ali je rođena i odrasla u Švedskoj. Tečno govori: farsi, švedski i engleski.

Prelepa Estela najpoznatija je kao Melina Gold u televizijskoj seriji „Queen Sugar“, kao Džudi u 2 Broke girls, a pojavila se i u „Entourage“ i „2 Broke Girls“.

Tomas Zmija Volkap (31) rođen je u Teksasu (Pasaden), a u aprilu 2023, dobio je grčko državljanstvo, ekspresnom procedurom (počasna naturalizacija), kako bi što pre mogao da igra za reprezentaciju. U Evropi je igrao za Ludvigsburg i Žalgiris pretransfera u Olimpijakos sa kojim je  prošle godine produžio ugovor do 2027. godine.

Simpatični riđokosi bradonja  nije poznat  kao koš-geter, ali je zato fenomenalan asistent. Lopte deli, ali ne i Estelu, zavezanih očiju.

Inače, kada se Estela pojavi u dvorani Olimpijakosa sve oči su uprte u nju jer pleni šarmom i gracioznišću, neki će reći i oblinam i ogromnim dekolteoma koji je otkrivao njene čari. Od momanta kada je shvatila da privlači pozornost sve češće se pojavljuje u dvorani Mira i prijateljstva kako bi, između ostalog, podržala izabranika njenog srca.

Očigledno joj milion pratilaca na Instagramu nije dovoljno.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading