SRBI DOMINIRAJU U NBA Amerikanci posle Bogdana poludeli i za Jovićem (VIDEO)

09:15 | 28-02-2024

Košarka 0

Jako dobra partija srpskog reprezentativca.

jovic
USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Košarkaši Majamija ostvarili su važnu pobedu nad ekipom Portlanda rezultatom 106:96, a u središtu pažnje bio je srpski krilni centar, Nikola Jović.

Jović je odigrao 15 minuta, a svoj doprinos dao je u ključnom trenutku meča, postigavši svih osam poena u trećoj deonici. Ovaj briljantan nastup imao je presudan uticaj na preokret, s obzirom da je Portland otvorio tu deonicu sa +7.

Šutirao je 3/5, uspešno ubacivši dve trojke. Osim poenima, doprineo je i sa dva skoka, pokazavši svoju vrednost u ključnim trenucima meča.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

OVAJ ČOVEK NE STAJE Još jedna odlična partija Bogdana Bogdanovića u NBA

Najefikasniji u redovima Majamija bio je Batler sa 22 poena, devet asistencija i četiri skoka, dok su se istakli i Rozir sa 19 poena, Robinson sa 17, i Adebajo sa 13 poena uz devet skokova.

Na strani Portlanda, Simons je ostvario 26 poena, Grant 24, Kamara 17 uz 10 skokova, dok je Ejton imao dabl-dabl sa 12 poena i 10 skokova.

U drugom meču, Minesota je savladala Sparse, a najbolji pojedinac bio je Edvards sa 34 poena, a podršku je imao od Rida sa 22 poena. U ekipi Sparsa, Vasel se istakao sa 21 poenom, Džonson je dodao 20, a Vembanjama ostvario dabl-dabl sa 17 poena i 13 skokova, uz četiri blokade.

Oklahoma je dominirala nad Hjustonom, a ključnu ulogu imao je Gildžus-Aleksander sa 31 poenom i osam skokova, dok je Vilijams dodao 24 poena. Na strani Hjustona, Šengun je ostvario 23 poena, 11 skokova i šest asistencija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading