"POSLAO NAM JE PORUKU..." Nikola Jokić nije lider samo na terenu, već i van njega: Sada je otkriveno i šta (VIDEO)

09:36 | 28-02-2024

Košarka 0

Evidentno je da je uticao na motivaciju tima.

Nikola Jokić
AP Photo

Denver Nagetsi su se vratili na košarkaški teren nakon Ol-star pauze i dominirali su u prva tri meča, ostvarivši ubedljive pobede nad Vizardsima rezultatom 130:100, Trejlblejzersima 127:111 i Voriorsima 119:103.

Nikola Jokić, centar Nagetsa, bio je posebno impresivan tokom ovih trijumfa, ostvarivši tripl-dabl u svakom od mečeva.

Postao je tek treći igrač u istoriji NBA lige koji je ostvario tripl-dabl protiv svake od 30 ekipa, dodatno popravši svoj učinak protiv timova Lebrona Džejmsa i Stefa Karija na 11-0.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

OVAJ ČOVEK NE STAJE Još jedna odlična partija Bogdana Bogdanovića u NBA

Ipak, uspeh Denvera nije samo rezultat Jokićevog individualnog sjaja, već i njegove sposobnosti da motiviše čitav tim, otkrio je njegov saigrač Kentevijus Koldvel-Poup.

"Poslao je tekstualnu poruku svima odmah posle Ol-stara. To je sve motivisalo. Radujemo se osvajanju nove titule", rekao je KCP.Nagetsi se sada pripremaju za sledeći meč protiv Sakramento Kingsa u četvrtak (3:00), a potom će se suočiti sa Majami Hitom u petak (4:00).

Trenutno se Denver nalazi na trećem mestu na Zapadu sa skorom 39-19, samo dve pobede iza Timbervulvsa i Tandera. U ukupnom poretku lige, prvi su Boston Seltiksi sa impresivnim učinkom od 46-12.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading