SPORT.ALO OTKRIVA Sve što ste pročitali u vezi Pokuševskog je laž - ovo je prava istina

09:52 | 28-02-2024

Košarka 0

Talentovani Novosađanin je protekle noći promenio ekipu.

poku
EPA-EFE/JASON SZENES SHUTTERSTOCK OUT

Za mnoge je misterija šta se desilo sa Aleksejom Pokuševskim u Oklahomi siti. Kada je stigao, njegov napredak je bio više nego primetan, kako fizički, tako i tehnički. Dobio je na preko potrebnoj telesnoj masi i ustalio se kao jedan od sekundarnih plejmejkera. Ukratko, igrao je dobro.

Ipak, kako je vreme odmicalo, tako je Novosađaninu odjednom minutaža bivala sve manja. U međuvremenu i povrede su počele da se ređaju i one su usporile razvoj talentovanog košarkaša. Postalo je jasno da se epizoda popularnog Pokua u redovima Tandera bliži kraju.

 

 

SPORT.ALO SAZNAJE Evo kakav je ugovor dobio Pokuševski u Šarlotu, spominje se i Micić, jedan detalj je jako važan

Tako je i bilo. Nedavno su se košarkaš i spomenuta franšiza rastali, a kako su svi mediji objavili, Pokuševski je otpušten od strane "grmljavine". Kako sport.alo saznaje, to nije u potpunosti istina.

Da, ekipa jeste napravila taj "rez", ali samo zato što je to posao koji ona obavlja. Prosto, ne može igrač samog sebe da odstrani iz tima i prekine saradnju. Jako važno da se napomene je da je Aleksej zatražio da ga "iseku", kako bi pronašao tim gde bi dobio minute na parketu.

Takođe, kako naš portal saznaje, Pokuševski je prošle jeseni dobio ponudu da produži saradnju sa Oklahomom siti na tri godine, ali je odbio. 

Srpski košarkaš je u međuvremenu dobio ono što je tražio. Prešao je u Šarlot Hornetse, koji će od sledeće godine da krenu u reizgradnju ekipe, što je automatski idealna sredina za Alekseja Pokuševskog kome su neophodni minuti.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading