"ŽELJKO I JA U ISTU REČENICU? NIKAKO" Trener Efesa biranim rečima o Obradoviću pred duel u Beogradu

11:48 | 28-02-2024

Košarka 0

To se zove poštovanje...

Obradović
Marko Metlaš

Tomislav Mijatović, dugogodišnji član Efesa, nakon 14 godina provedenih u klubu, stupio je na mesto glavnog trenera, nasledivši Erdena Džana nakon što je dobio otkaz.

Sada, u svojstvu prvog trenera, Mijatović dolazi u Beograd na duel sa Partizanom, izražavajući posebno poštovanje prema Željku Obradoviću.

Utakmica između Partizana i Efesa zakazana je za četvrtak u 20:30, u okviru 27. kola Evrolige, a Mijatović je podelio svoje misli pred ovaj susret, a dotakao se i Željka Obradovića.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

KO SUDI PARTIZAN-EFES? Evroliga objavila imena arbitara za meč u Areni

žoc Printscreen/Instagram
 

- Pod broj jedan… Ni pod kojim uslovom ja ne mogu da budem u rečenici sa gospodinom Obradovićem. Svako ko je normalan, njemu je to jasno. Da ne pričam ja sada šta je i ko Obradović. Drugo, sa sportske i ljudske strane, kada si u Efesu, moraš da staviš po strani sve veličine i magnitude njihovih imena i da se boriš - rekao je Mijatović za Meridian sport.

Istakao je i da će njegova ekipa morati da se bori tokom svih 40 minuta.

- Radi se o 40 minuta gde ćemo sa naše strane učiniti sve da odigramo na najvišem nivou. Da dokažemo veličinu Efesa kao kluba i izborimo dobar rezultat. Pa čak i protiv kluba kakav je Partizan i trenera kakav je Obradović. Sportska strana priče je da želiš protiv najboljih da se takmičiš. A ovo sada je sam vrh. Ali… To što si u istom fajtu, ne znači da neki trener u mlađoj fazi karijere može da bude u istoj rečenici sa gospodinom Obradovićem. To je drugi par cipela. Možda nam baš to bude još veći motiv, jer preko puta stoji čovek koji je kroz sve to već prošao bezbroj puta. Čast je boriti se.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading