"KADA JOKIĆ I DONČIĆ TO URADE, ONDA JE VAU" Nekadašnja NBA zvezda osula paljbu po Balkancima - sve zbog jednog igrača (VIDEO)

13:46 | 29-02-2024

Košarka 0

Izgleda da igrači sa prostora Balkana izuzetno smetaju nekadašnjem poznatom košarkašu.

Nikola Jokić
AP Photo/Nell Redmond

Bivši NBA as, Žlbert Arenas, emotivno je izrazio svoje mišljenje u nedavnom podkastu, ističući kako postoji značajna nejednakost u tretmanu košarkaša u javnosti, posebno kada su u pitanju tripl-dabl učinci.

Arenas je istakao da se javnost često uzbuđuje kada Nikola Jokić i Luka Dončić ostvare tripl-dabl učinak, dok je primetio da Rasel Vestbruk, kada postigne sličan podvig, često doživljava kritike umesto podrške.

JOKIĆ SVIMA ZAPUŠIO USTA Centar Denvera se pojavio posle meča u majici posvećenoj Dejanu Milojeviću (FOTO)

- Rasel Vestbruk ima tripl-dabl sezonu, što se smatra "budženjem" statistike. Jokić i Luka imaju skoro tripl-dabl sezonu, a to je 'Vu! Tako veliki! Skoro su ga dobili, trebalo bi da im zaokružimo brojeve.' Je..te, zaokružujemo, a za osobu koja ga je zaista dobila, kažemo: 'Eh.' - izjavio je Arenas.

Tokom emisije, Arenas je naglasio da mediji često nameću određeni narativ o pojedinim igračima, te je istakao da bi Vestbruk trebao biti u centru pažnje i zaslužuje veće poštovanje od strane navijača, medija i same lige.

Rasel Vestbruk, jedan od najdinamičnijih igrača u NBA ligi, često je predmet različitih kritika uprkos svojim impresivnim sportskim dostignućima. Arenas je istakao važnost pravednijeg pristupa prema igračima kako bi se cenili njihovi doprinosi na terenu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading