ZVEZDA NA TEŠKOM GOSTVANJU Sferopulos najavljuje borbu za svaku loptu

21:21 | 29-02-2024

Košarka 0

Crveno-beli pokušavaju da uhvate poslednji voz za plej-in

Sferopulos
Marko Metlaš

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je da njegova ekipa mora da igra dobro i žestoko u predstojećoj utakmici protiv Bajerna u Evroligi, pošto želi da ostvari dobar rezultat u Minhenu.

- Prošla je pauza, nedostajali su nam reprezentativci, kompletni smo bili tek juče i imamo trening sada, pred let. Za nas je veoma važno da odigramo dobar meč. Bajern je veoma dobar tim, naročito na domaćem terenu. Igraju sa dosta hemije na terenu, mnogo su bolji nego kad smo igrali prvi put. Idemo da se borimo žestoko za svaki posed, za svaku loptu, u odbrani i napadu. Igraćemo svoju igru, hoćemo da se vratimo sa dobrom igrom i ako je moguće dobrim rezultatom - rekao je Sferopulos, navodi se na sajtu crveno-belih.

Košarkaši Zvezde igraju u petak od 20.30 u Minhenu protiv Bajerna, utakmicu 27. kola Evrolige.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

U prvoj utakmici u Beogradu Zvezda je pobedila Bajern 74:68.

Sferopulos neće moći da računa na Miloša Teodosića, Nikolu Topića i Treja Tompkinsa, koji se oporavljaju od povreda.

Kako je navela Zvezda, oporavak Topića teče po planu, počeo je da trenira, a o njegovom povratku na teren klub će blagovremeno obavestiti javnost.

Košarkaš Zvezde Dejan Davidovac rekao je da je ekipa spremna, pošto je tokom pauze u Evroligi imala vremena da se oporavi.

- Što se tiče protivnika, dobra ekipa sa dosta iskusnih igrača, igraju u punom sastavu, svi su se vratili iz povrede, tako da očekujem tešku utakmicu - naveo je Davidovac.

Zvezda ima 10 pobeda i 16 poraza i zauzima 16. mesto na tabeli Evrolige, a Bajern je 14. sa 11/15.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading