ILI ĆU BITI U PARTIZANU ILI NEĆU RADITI Obradović oduševio "grobare" posle pobede nad Efesom

23:10 | 29-02-2024

Košarka 0

Žoc poslao jasnu poruku

Željko Obradović

Trener Partizana Željko Obradović još jednom se osvrnuo na navijače, doček koji mu je priređen i izjavu da će "razmisliti šta mu je činiti".

Kako je rekao posle pobede nad Anadolu Efesom (100:90), dobro je razmislio i shvatio da: Ili će biti u Partizanu ili neće raditi.

Danas je bila važna utakmica, uvek postoji impetativ, nosimo se tim. Reprezentativci su dosli i sredu, ja sam radostan zbog igre. Njihovi procenti šuta su fascinantn, cestitke igračima, ovo je timska pobeda. Energija da tribina je bila važna - počeo je Obradović, a onda progovorio o svom statusu u klubu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Da li sam razmislio? Da, jesam. Upravo ljudi koji su me zvali i ovi navijači. Ovaj klub je nastao 1945. godine ,a od nekih 70-ih kada je tu bio Dragan Kićanović sve je počelo. Partizan je imao fantastične rezultate i prošla je plejada sjajnih igrača. I nadam se da će se to nastaviti. Ono što je najvažnije je da se nastavi tradicija ovakve privrženosti klubu. Puno mi je srce kada vidim ovoliko dece u dvorani. Jedna stvar je biti deo elite, a to je Evroliga, ali najvažnije je edukovati decu. Ili ću biti u Partizanu ili neću raditi! - rekao je Obradović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading