ISKRENO DO KOSKE Jokić: Voleo bih, ali nije moguće...

13:04 | 01-03-2024

Košarka 0

Nikola Jokić je bio iskren posle pobede svog Denvera nad ekipom Majamija

Nikola Jokić
AP Photo/Michael Conroy

- Želimo da dobijemo svaku utakmicu. Imali smo dva teška meča zaredom, igrali su sa dosta brzine i ažurnosti na obe strane. Teško je igrati sa njima jer uvek znaju šta rade - kaže Jokić.

Njegov duel protiv Bama Adebaja privukao je dosta pažnje.

- Rekao sam o njemu sve još pre četiri-pet godina, kada je dobio veću ulogu u timu i postao jedan od najboljih igrača tima. Jako ga poštujem, čak i kada se samo trudio i nije igrao tako mnogo, sećam se dok je još radio sa asistentom Hauradom, pre šest ili sedam godina. Dopada mi se njegova igra, efektan je u svemu što radi. Može da se brani na pozicijama od jedan do pet. On je onaj koji lepi sve u timu, koji ih vodi. Uvek je zadovoljstvo igrati i boriti se protiv njega - dodao je Jokić.

KAO DA JE BIO U RATU Povrede na Jokićevim rukama su jezive, Srbina ubijaju od batina (FOTO)

Imao je Denver u ovom susretu i dvocifrenu prednost, ali finiš je bio uzbudljiv, na kraju je bilo šest razlike u korist Nagetsa.

- Ako mene pitate, uvek bih voleo da dobijamo mečeve sa po 30 razlike, ali to se neće uvek dešavati. Sve je u učenju, iskustvu, ako napraviš grešku, nemoj da je ponoviš. Uvek je sve učenje, i ako pobediš i ako izgubiš, to je važno iskustvo - dodao je centar Denvera.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading