BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU Zvezda već pronašla centra za narednu sezonu?

15:32 | 02-03-2024

Košarka 0

Crveno-beli aktivno rade na sklapanju tima za narednu sezonu.

Zvezda
FOTO TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIĆ/ nr

Govorio je i predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović o tome. Klub već sada vrlo aktivno radi na sklapanju tima za narednu sezonu. I sva je prilika već je pronašao prvo pojačanje.

Kako javlja Maxsport, aktuelni vicešampion ABA lige je vrlo blizu konačnog dogovora oko dovođenja centra Mege Uroša Plavšića!

Pričao je i Čović o tome da su klubu zanimljivi pojedini igrači Mege. Među njima i Uroš Plavšić koji će, po svemu sudeći, zadužiti crveno-beli dres naredne sezone.

Ideja crveno-belih je da naredne sezone uz Džoela Bolomboja i Luku Mitrovića, na centru imaju i Plavšića, koji je drugačiji profil “petice” od pomenute dvojice. Pre svega je dosta viši od njih, mada je kao i Mitrović napadački orijentisan.

Zanimljivo je da bi Zvezda iz Mege rado dovela i Nikolu Đurišića, ali je njemu prioritet izlazak na draft i odlazak u NBA ligu.

Dolaskom Plavšića i već ranije potpisanim ugovorom Džoela Bolomboja, znači da će Majk Tobi i Fredi Gilespi napustiti Mali Kalemegdan po završetku sezone.

Inače Plavšić ove sezone u ABA ligi u proseku po utakmici postiže 15,2 poena, a na to dodaje i 7,2 skoka što ga čini najkorisnijim igračem čete Marka Baraća.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading