GOSPODSKI POTEZ DŽEJMSA Lebron ušao u istoriju NBA lige, pa dobio pitanje o Jokiću, odgovorom iznenadio čitavu Srbiju

15:20 | 03-03-2024

Košarka 0

Lebron Džejms je u noći između subote i nedelje ušao u istoriju NBA i postao prvi košarkaš sa više od 40.000 poena

Novak Đoković
AP Photo/Mark J. Terrill

Iako je Nikola Jokić pošteno zabavio "Kralja" pre početka utakmice i poručio mu da će ga on i Nagetsi zaustaviti na osam poena i tako ga sprečiti da baš protiv njih dođe do istorijskog koša, Lebron je već u prvom poluvremenu odradio koliko je bilo dovoljno.

Pobeda u utakmici koju je sa tribina gledao i Novak Đoković, Vlade Divac, pripala je ekipi iz Kolorada, a Lebron Džejms je posle meča upitan da li postoji rešenja za Nikolu Jokića u ovom trenutku.

NIKOLINE REČI ODJEKNULE Jokić moćnim odgovorom Đokoviću podigao naciju na noge, Srbija je ovo želela da čuje (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ne! Ne postoji nijedno. Džoel Embid, Nikola Jokić, Luka Dončić, Janis Antentokumpo, Stef Kari, Kevin Durent... ima ih još nekoliko, ali to su nezaustavljivi igrači u NBA ligi - rekao je Lebron.

Iako je 30. decembra napunio 39 godina Džejms i dalje igra na izuzetno visokom nivou i ove sezone beleži 15,3 poena, 7,9 asistencija i sedam skokova po utakmici.

Sa druge strane, Jokić je prvi favorit za MVP nagradu, u proseku 25,9 poena, 12,2 skokova i 9,2 asistencija po utakmici.

Posebno dobro igra nakon Ol-star vikenda. Protiv Lejkersa je postigao 35 poena uz 10 skokova i sedam asistencija, prethodno je protiv Majamija imao 18 poena, 11 skokova i sedam asistencija, a utakmici protiv Hita prethodio je niz od četiri uzastopna tripl-dabl učinka.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading