NEUSPEH ZVEZDE U EVROLIGI Poraz od Mege i šesto mesto za crveno-belu decu

16:15 | 03-03-2024

Košarka 0

Crveno-beli takmičenje završavaju na šestom mestu.

Andrej Kostić
ATA Images

Prošle godine, juniori Crvene zvezde i Mege su se nadmetali u finalu ANGT turnira "Marko Ivković" u Beogradu.

Ove godine, međutim, njihov susret bio je u borbi za peto mesto. Ovog puta, u matine terminu u dvorani "Aleksandar Nikolić", Mega je trijumfovala rezultatom 88:78.

Juniori Mege zauzeli su peto mesto na ovogodišnjem ANGT turniru "Marko Ivković" pobedivši svoje vršnjake iz Crvene zvezde u poslednjem meču takmičenja u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"VIDELI STE ŽELJKA..." Ljubimac navijača Partizana otkrio istinu o radu sa Obradovićem

Samo pre godinu dana, ove dve ekipe su se borile u finalu za mesto na završnom turniru Evrolige.

Crveno-beli nisu uspeli da pronađu rešenje za tandem Mege Abdramane Sibi - Ognjen Nikolić. Nikolić, verovatno jedan od najsjajnijih talenata Avramovićevog tima, koji je istovremeno među najkorisnijim igračima Juniorske lige Srbije, dominirao je pod košem veći deo utakmice, pomažući Megi da izgradi i održi prednost do kraja meča.

Nikolić je završio utakmicu sa 18 poena i 11 skokova, sa indeksom korisnosti od 29. Luka Solomun je dodao 16 poena, dok je Aleksandar Vojinović postigao 12 poena.

U redovima Crvene zvezde, najbolji je bio Andrej Kostić sa 22 poena i devet skokova. To je bilo dovoljno za indeks korisnosti od 25. Dimitrije Kovačević je dodao 14 poena, dok su Andrej Lučić i Novak Bjelica postigli 12, odnosno 11 poena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading