VASA TRAGIČAR U TORONTU Micić "poklonio" pobedu Rajakoviću i Reptorsima (VIDEO)

09:06 | 04-03-2024

Košarka 0

Do samog finiša je Srbin igrao izuzetnu partiju.

Micić
AP Photo/Godofredo A. Vásquez

U uzbudljivoj košarkaškoj predstavi na domaćem terenu, Toronto Reptorsi su savladali Šarlot Hornetse rezultatom 111:106, a utakmica je bila obeležena duelom dvojice Srba - Darka Rajakovića, trenera Toronta, i Vasilija Micića, beka Šarlota.

Utakmica je bila neizvesna do samog kraja, a tragičar je bio upravo Micić, koji je u poslednjem napadu Hornetsa izgubio loptu na neobičan način, otvarajući put Reptorsima do pobede rezultatom 111:106.

Naš reprezentativac je pružio solidnu igru tokom meča, beležeći 12 poena i šest asistencija, ali to nije bilo dovoljno da Hornetsi izbegnu sedmi uzastopni poraz u Kanadi.

SPORT.ALO SAZNAJE Evo kada će Pokuševski da zaigra za Šarlot

Toronto je, nakon rezultatske klackalice tokom gotovo celog meča, uspeo da se odvoji serijom od 8:0, stvarajući prednost od 15 poena (90:75). Ipak, Šarlot se brzo vratio serijom 11:0, prelazeći u vođstvo od 103:102. Tim Darka Rajakovića je imao odgovor na to, nanizavši šest poena i zadržavši prednost sve do kraja.

Er Džej Beret sa 23 poena i devet skokova predvodio je Toronto, dok je Imanuel Kvikli sa 22 poena i 11 asistencija bio sjajan. Sa druge strane, Brendon Miler je sa 26 poena i deset skokova bio najefikasniji u redovima Šarlota.

Toronto Reptorsi sada imaju skor 23-38, dok Šarlot Hornetsi imaju 15 pobeda i 46 poraza.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading