"ISKORENIO BI MRŽNJU" Da li je Partizanu potreban sveštenik? Aleksa Avramović mnoge iznenadio odgovorom

07:48 | 05-03-2024

Košarka 0

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović odgovarao je na neka manje uobičajena pitanja...

Avramović i Žoc
Marko Metlaš

Otac Predrag Popović napomenuo je da se u jednom od razgovora sa Nikolom Mirotićem dotakao uloge psihologa u ekipi Barselone, a Aleksa je zatim otkrio da i u Partizanu postoji ta uloga.

- Da, Partizan ima svog psihologa. On radi svoj posao, na nekim igračima se stvarno vidi napredak. Ja generalno imam ljude sa kojima ja razgovaram - rekao je Aleksa Avramović u podkastu "I u dobru, i u zlu" i zatim dobio pitanje šta bi bilo kada bi Partizan imao svog duhovnika, sveštenika koji bi pratio ekipu, blagoslovio, čitao molitve, pričao sa igračima prenosi "Mondo".

"ODATLE SU NAILAZILI PROBLEMI" Obradović o dva rekorda Partizana, pa otkrio u kakvom su stanju trojica povređenih igrača

- Vrhunska ideja. To bi bilo baš dobro. Dobro, mi sad pričamo o nekim stvarima... Bilo bi lepo, bilo bi baš lepo, svima. Verujte mi. Sigurno bi se mržnja i loše navike vremenom iskorenjavale - istakao je Aleksa Avramović, a na opasku oca Predraga Popovića da bi u se u društvu sveštenika dobro jelo i pilo bek Partizana je dodao: "Samo umereno."

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading