AMERIKANCI LUDI ZA SRPSKIM BISEROM Topiću predviđaju još bolje mesto na NBA Draftu, evo kako je sada pozicioniran

19:20 | 05-03-2024

Košarka 0

Mladi igrač je trenutno povređen.

ata
ATA Images

Već i ptice na grani znaju da je Nikola Topić najveći biser srpske košarke. Oduševio je čitav svet svojim talentom i kvalitetom u tako mladom dobu, pa nije čudno što mu analitičari predviđaju visoku poziciju na predstojećem NBA Draftu.

Prema poslednjim prognozama, popularni Top je bio postavljen na peto mesto, a kako je javio poznati skaut Džonatan Dživoni, popeo se za jednu poziciju, te je sada četvrti iza Zakarija Risašera, Aleksa Sara i Roba Dilingema:

- Nastavlja da radi na povratku posle povrede kolena koju je zaradio u januaru. Čini se da mu se malo žuri da se vrati u ovoj fazi, pošto je njegov klub već prvi u ABA ligi, a ima još malo da se igra u Evropi - rekao je on.

Dživoni je potom nastavio:

 

- Razočaravajuće je iz perspektive procene što ga nismo videli, ali je Topić ponudio dovoljno snimaka tokom jeseni da bi učvrstio veliki interes da bude biran kao "loteri" pik. Njegova veličina i organizacija igre ga odvajaju od drugih, ali će povratak krajem marta ili početkom aprila omogućiti timovima da nauče više o njemu pre drafta - istakao je Dživoni.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading