"NEĆE DA PRIČAJU GLUPOSTI O MENI" Jokićev šou na konferenciji nasmejao celu Ameriku (VIDEO)

09:30 | 06-03-2024

Košarka 0

Ponovo je bio u centru pažnje.

Jokic
Justin Casterline / Getty images / Profimedia

Denver Nagetsi su odigrali uzbudljiv meč protiv Finiksa, gde je Nikola Jokić propustio priliku da donese svom timu pobedu. Njegova nervoza tokom meča nije prošla neprimećeno, ali je nakon toga priredio pravi šou na konferenciji za medije.

Jokić je bio u središtu pažnje kada je zazvonio telefon u sali tokom odgovaranja na novinarska pitanja. Umesto da ignoriše, Jokić je napravio kratak predah, počeo da igra i smeje se, čak je i pokazao prstom ka osobi kao odobravanje za melodiju.

Upitan o mladim igračima, Pejtonu Votsonu i Kristianu Braunu, Jokić je istakao njihovu defanzivnu rolu. Međutim, šaljivo je dodao da su mu pohvale od strane Lebrona Džejmsa i Kevina Durenta itekako značajne. 

POMRAČENJE UMA I PSOVKA NA SRPSKOM Evo zašto je Nikola Jokić urlao na svog trenera (VIDEO)

 

 

- Naravno da takve stvari znače. Moraju da kažu nešto lepo, neće da pričaju sr*nja o meni. Šalim se, naravno da mi znači, oni su još uvek lica NBA lige, imaju sjajne brojke, prave razliku na mečevima, pobeđuju, imaju veliki uticaj, naravno da znači.

Na pitanje o odlučujućem šutu za pobedu, Jokić je odgovorio ambivalentno, priznavši da je takva akcija pozvana, a da su šanse uvek nesigurne, te otkrio da li mu se svidelo kako je to izgledalo.

- Da i ne. Trebalo je lopta da dođe do mene, takva akcija je bila pozvana, šanse da uđe bile su dobre, ponekad uđe, ponekad ne, tako je kako je.

Razgovarao je i o Jusufu Nurkiću, bivšem saigraču koji je sada član Finiksa.

- Nurkić je bio mlad kad je bio ovde, tražio je sebe, imao je pet-šest sjajnih godina u Portlandu. Uklapa se odlično u igru Finiksa, visok je, snažan, može da čuva od pleja do centra, sjajan je na obruču. Jedan je od najsnažnijih igrača sa kojim sam igrao u reketu, on, Džoel Embid, Stiven Adams, njih trojica mi prvi padaju na pamet u ovom trenutku.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading