ZVEZDA ČEKA POJAČANJE Amerikanac stavio paraf na novi ugovor sa crveno-belima

12:25 | 06-03-2024

Košarka 0

Čekaće ga do kraja sezone.

ata
ATA Images

Trej Tompkins nastaviće saradnju sa KK Crvena zvezda do završetka tekuće sezone. Iako se još nije pojavio na terenu, košarkaš sa izuzetnom reputacijom, ali trenutno u lošem fizičkom stanju, dobio je priliku da se pokaže i dokaže, sa nadom da će se do kraja sezone vratiti u vrhunsku formu.

Kako je potvrđeno, ugovor s Tompkinsom će biti produžen do kraja sezone. Iako do sada nije upisao ni minut igre, u klubu veruju da će se spremati dovoljno kako bi doprineo u završnici ABA lige, prenosi Sportklub.

Trej Tompkins je počeo s postepenim treninzima i individualnim radom, a trener Janis Sferopulos je ranije izjavljivao da ima poverenja u njegove košarkaške kvalitete.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

HOROR ZA ZVEZDU PRED MONAKO Sferopulos na ogromnim mukama, crveno-beli putuju bez pola tima

Trej Tompkins EPA
 

Tompkins je zvanično postao deo Crvene zvezde 7. februara, potpisavši kratkoročni ugovor na mesec dana. Iako je bila prisutna zabrinutost zbog njegovog zdravstvenog stanja, obzirom na ranije povrede, klub je na društvenim mrežama potvrdio da se tada radilo o ugovoru na mesec dana.

- Američki krilni centar Trej Tompkins novi je član Crvene zvezde. Bivši osvajač Evrolige potpisao je u sredu kratkoročni ugovor na mesec dana sa opcijom produženja. Dolaskom u Crvenu zvezdu donosi ogromno iskustvo i kvalitet na poziciji “četiri” koja je deficitarna. Trej Dobro došao u Crvenu zvezdu!

Očekuje se da iskusni košarkaš, sa bogatim iskustvom iz sedmogodišnjeg igranja za Real Madrid, pokaže svoj doprinos Crvenoj zvezdi u nastavku sezone, posle angažmana u ruskom Zenitu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading