PARTIZAN ŽELI VELIKI BREJK Obradović: To je velika opomena za nas

19:31 | 07-03-2024

Košarka 0

Crno-beli na nezgodnom gostovanju

Žoc
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je karakteristika igre Milana da ima visoke igrače koji uzimaju veliki broj šuteva za tri poena.

- Milano je podigo prosek šuteva za tri poena, sa nekih 25 pokušaja, su otišli na 32. Karakteristika njihove igre je da imaju četvorke i petice koje su sposobne da iz pik-end-pop igre uzimaju veliki broj šuteva za tri poena, ali su bitni spolji igrači koji sve kreiraju i svi osim Kajla Hajnsa su sposobni da šutiraju za tri poena - rekao je Obradović, a preneo klub.

Partizan sutra gostuje Milanu u meču 28. kola Evrolige.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- To su neke glavne stvari na koje treba obratiti pažnju. U prvoj utakmici su bili dominantni i veliki deo utakmice vodili sa 15 razlike, pa smo mi uspeli u završnici da okrenemo utakmicu i da rezultatski to ne bude ni neizvesno - dodao je Obradović.

Partizan je na 11. mestu Evrolige sa skorom od 13 pobeda i 14 poraza.

- To je velika opomena za nas, da igramo protiv izvanrednog tima i znamo da će biti potrebno da odigramo na najvećem mogućem nivou, ako želimo da imamo pozitivan rezultat - zaključio je Obradović.

Centar Partizana Bruno Kaboklo je rekao da očekuje dobru utakmicu, i dodao da je ekipa vrlo motivisana.

- Ovde sam umesto Zeka Ledeja koji je sujeveran. Rekao mi je da moram ja da pričam sa novinarima jer od kada ja dajem intervjue mi u proseku postižemo 106 poena. Očekujem dobru utakmicu, vrlo smo motivisani. Raspoloženi smo, radimo naporno i mislim da igramo baš dobru napadačku košarku u ovom momentu - rekao je Kaboklo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

Komentari(0)

Loading