POTEZ GENIJALCA O KOM BRUJI AMERIKA Jokić je na nesvakidašnji način prevario sudije i čitav Boston, niko nije shvatio šta je time Srbin želeo da uradi (VIDEO)

11:00 | 09-03-2024

Košarka 0

Denver Nagetsi su uspeli da savladaju u derbiju kola Boston Seltikse sa 115:109 uz novi tripl-dabl Nikole Jokića

Nikola Jokić
AP Photo

Ali to nije sve što je Srbin doprineo u ovom meču, pošto je u jednoj situaciji uradio nešto sa čime je pokazao još jednom da je vanserijski košarkaš. 

Naime, u trećoj deonici pri vođstvu Denvera 78:71, napad je imao Boston, Džejlen Braun je izbacio loptu u aut, ali je sudija pokazao da je lopta za Seltikse. 

Nikola Jokić koji je bio u blizini pokušao je da reaguje, ali sudija je već krenuo da dozvoli igračima Bostona da izvedu loptu sa strane, a onda je Jokić prišao do sudije i lažno krenuo da veže pertlu, da bi stručni štab Denvera i ekipa videle na video boksu šta se zapravo desilo i tražili čelendž. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

PORAZ MICIĆA I ŠARLOTA Jović nije pomogao Denveru i Jokiću

Mora se priznati da je ovo potez genijalca i retko ko bi se ovoga setio.

Jokić je na ovom meču došao do 125. tripl-dabla u toku ligaškog dela sezone, četvrti je u NBA isoriji i na samo je 13 od Medžika Džonsona, pa je blizu prelaska na treću poziciju.

A meč je završio sa 32 poena, 12 skokova i 11 asistencija za 39 minuta. Šutirao je 11/18 iz igre, pogodio svih 10 slobodnih bacanja, dodao je dve ukradene lopte i imao samo jednu izgubljenu.

Komentari(0)

Loading