RODŽER IMITIRAO NOVAKA Mora li baš sve kao i Đoković? (VIDEO)

09:11 | 10-03-2024

Košarka 1

Novi Federerov potez o kojem će se pričati.

Rodžer Federer

Bio je nedavno Novak Đoković na NBA utakmici između Los Anđeles Lejkersa i Denvera. Očigledno da je Rodžer Federer rešio da ga imitira pošto je i on posetio meč najjače košarkaške lige sveta.

Legendarni švajcarski teniser je prisustvovao utakmici između Golden Stejt Voriosa i San Antonio Sparsa gde su slavili gosti sa 126:113.

Zanimljivo je da je Federer nešto ranije bio i na treningu "ratnika" kako bi pružio dodatan motiv i podstrek ekipi Stiva Kera.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

 

Švajcarac je nekoliko minuta proveo u razgovoru sa prvom zvezdom tima Stefom Karijem, a potom je nekoliko puta i šutirao na koš.

Pre i posle same utakmice se srdačno pozdravio sa čitavim timom i stručnim štabom Golden Stejta, a i sam Federer je izrazio zadovoljstvo ukazanom prilikom.

Podseća sve na Novaka Đokovića i njegov nedavni boravak u Los Anđelesu...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

ŽKK Crvena zvezda
Košarka

Veliki dan za košarku u Srbiji!

19:51

17 oktobar, 2024

Košarka

Košarkaški savez Srbije je postigao dogovor sa strateškim partnerom Arena Sport TV da utakmice Prve ženske lige Srbije od narednog vikenda budu direktno prenošene, svakog vikenda po jedna utakmica, dok će polufinalne i finalna serija PŽLS kompletne biti uživo u prenosima na kanalima našeg najpoznatijeg sportskog provajdera.

Komentari(1)

Loading
BOGDAN

10.03.2024 09:42

SVAJCARAC SRBINU MOZE SAMO DA MU CISTI KONDURE I NISTO DRUGO