Legendarni košarkaš je REKAO SVOJE: Nikola Jokić je najbolji na svetu!

18:20 | 10-03-2024

Košarka 0

Hrabro.

tanjug
Tanjug/Ap

Legendarni košarkaš San Antonio Sparsa, Toni Parker, izneo je svoje impresije o srpskom košarkašu, Nikoli Jokiću, tokom gostovanja u emisiji "Skvik šou" koju vodi poznati srpski glumac Darko Perić.

Parker je istakao da je iskreno iznenađen izuzetnim talentom i doprinosom koji Jokić pruža na terenu. Nekadašnji plejmejker Sparsa priznao je da nije očekivao da će Jokić održati visok nivo igre tokom dužeg vremenskog perioda, ali je sada spreman da ga proglasi najboljim evropskim igračem.

HAOS U BUGARSKOJ Bivši NBA igrač napadnut, u sve uključen i srpski trener (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"Rekao sam sebi da neće potrajati, ali svake sezone igra dobro i bio je MVP. Kada je osvojio šampionat prošle godine, za mene je to – to, ne možeš ništa da mu kažeš. Kada pričaš o njemu sada, a pričaš o najboljem igraču Evrope, to mora da bude on", rekao je Parker.

Nikola Jokić dominira NBA ligom ove sezone, prosečno beležeći 26 poena, 12,2 skoka i 9,2 asistencije po utakmici. Njegovi Denver Nagetsi su u žestokoj borbi za prvo mesto u Zapadnoj konferenciji NBA šampionata.

Parker je dodao da je fasciniran Jokićevom sposobnošću da kontroliše igru, donosi ključne odluke i utiče na svaki segment meča. Ovaj pohvalan komentar od strane iskusnog košarkaškog veterana dodatno potvrđuje Jokićev status kao jednog od najsjajnijih evropskih talenata u NBA ligi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading