ZVEZDA NA PLUS 53 NBA partija Smarta i nagoveštaj boljih dana za crveno-bele

20:43 | 10-03-2024

Košarka 0

Fenomenalno izdanje čete Joanisa Sferopulosa.

KK Crvena zvezda
Marko Metlaš/Alo

U još jednom sjajnom nastupu, košarkaši Crvene zvezde ostvarili su ubedljiv trijumf nad ekipom Krke rezultatom 110:57.

Najefikasniji u pobedničkom timu je bio Smart sa 24 poena, 20 je ubacio Jago, dok je Mitrović duel završio sa 19 poena. Na drugoj strani, bolji od ostalih su bili Macura i Cerkvenik sa devet ubačenih poena.

ZVEZDA IDE NA POBEDU Sferopulos otkrio recept za Slovence

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Zvezda je brzo preuzela kontrolu nad utakmicom, već u prvih nekoliko minuta stekavši prednost od 10:4 preko igrača poput Mitrovića i Nedovića. Gilespi je sjajno obavljao zadatke u odbrani, dok su crveno-beli lako pronalazili rešenja u napadu. Serijom od 16 uzastopnih poena, ekipa trenera Sferopulosa povela je sa ubedljivih 29:7, ostavljajući protivnika u zaostatku od 20 poena nakon prvog kvartala.

Visok ritam igre nije jenjavao ni tokom drugog dela susreta. Smart i Davidovac su dodatno ojačali ofanzivu, a Zvezda je održavala ubedljivu prednost. Iako su gosti pokušali smanjiti zaostatak serijom od 8:0, crveno-beli su ostali nepokolebljivi. Mitrović je predvodio tim ka kraju poluvremena, na odmor se otišlo sa rezultatom 56:27 u korist domaćina.

U drugom poluvremenu, Mitrović je nastavio dominaciju, a Zvezda je nastavila da povećava razliku. Tim iz Novog Mesta nije imao odgovora na igru domaćina, koji je predvodio sa 72:36 nakon flotera Hange. Gosti su realizovali nekoliko napada, ali su crveno-beli zadržavali kontrolu. Dos Santos je dodao trojku sa zvukom sirene za kraj treće četvrtine.

U poslednjih deset minuta, Zvezda nije popuštala i nastavila je snažno napadati koš rivala. Razlika se nastavila povećavati, a tim sa Malog Kalemegdana demonstrirao je dominaciju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading