KAKAV ODGOVOR SELEKTORA SRBIJE Pešića pitali da li bi trenirao Zvezdu ili Partizan i evo šta je rekao

12:54 | 12-03-2024

Košarka 0

Selektor Srbije rešio dilemu.

Svetislav Pešić
Marko Metlaš

Spekuliše se da bi posle završetka Olimpijskih igara u Parizu Svetislav Pešić mogao da napusti reprezentaciju Srbije. Pitanje je i da li bi se posle bavio nekim drugim poslom ili otišao u zasluženu penziju.

To je zanimalo i novinare Sport kluba koji su u emisiji "Sport light", upitali selektora da li bi vodio Crvenu zvezdu i Partizan, a odgovor je bio i više nego jasan.

- Pa, ne znam… Teško. Nisam ja na početku karijere, da tako kažem… Ali… Iznenadio si me ovim pitanjem…Sigurno ne. Ne zbog toga što ja to ne bih želeo, nego zato što to jednostavno nije moguće.

Zanimljivo je da je Pešić deo igračke karijere proveo u Partizanu, dok je sa klupe predvodio Crvenu zvezdu.

Ne krije selektor "orlova" da je bio oduševljen kada je video da su se u Los Anđelesu našli Novak Đoković, Vlade Divac i Nikola Jokić.

- Nekako jednostavno prija kada ti to makar i preko televizije ili medija doživiš. I te komentare koji su toliko pozitivni, to znači da ipak Srbija ipak živi i predstavlja nešto u globalnom svetu, da nas niko ne mrzi, nego čak naprotiv da nam zavidi, u pozitivnom smislu, da mala zemlja ima takve asove. Da ne ispada da se sada udvaram, naravno da imam komunikaciju i sa Novakom i sa našim Jokićem i kada mene pitaju – dobro kako ti za Jokića, ja svima kažem, on je bolji momak nego što je igrač. Mnogo je važno da naši sportisti imaju taj personaliti - zaključio je Pešić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading