ZVEZDINA POSLEDNJA SLAMKA SPASA Sferopulos otkrio recept kako Makabi može da padne

14:14 | 13-03-2024

Košarka 0

Trener Crvene zvezde najavio duel sa Makabijem.

Sferopulos
Marko Metlaš

Dočekaće ekipa Crvene zvezde sutra od 19 časova Makabi. Nema sumnje da će atmosfera biti paklena pošto će crveno-belima taj meč biti praktično poslednja šansa da održi, barem matematičke, šanse za plej-in.

Najavio je taj duel trener Janis Sferopulos i otkrio recept za pobedu nad izraelskim gigantom.

- Igramo protiv snažnog tima, koji može da igra u sjajnom ofanzivnom ritmu. Znamo da moramo da budemo dobri u defanzivi. Imaju dosta igrača koji mogu da nam naprave problem i zato moramo da budemo generalno dobri na svakoj poziciji, individualno i kao tim, da zaustavimo njihovu napadačku igru. Moramo da budemo pametni u napadu, da budemo spremni da uradimo šta treba u odbrani. Moramo sve vreme da budemo koncentrisani, da čitamo njihovu igru i igramo na pravi način. Očekujem pomoć navijača.

Svestan je Sferopulos da Zvezda nema baš prevelike šanse da nastavi sezonu u Evroligi kroz doigravanje.

- Znamo da nismo u dobroj poziciji na tabeli, ali svaka utakmica u Evroligi je važna. Želimo da nas navijači podrže za sledeći meč - zaključio je trener crveno-belih.

Zvezda posle 28 kola Evrolige ima učinak od 10 pobeda i 18 poraza i trenutno je na 16. mestu na tabeli,sa tri pobede manje od Valensije i Partizana koji drže poslednje mesto za plej-in.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading