PAO REKORD EVROLIGE NBA Fenerbahče kišom trojki odigrao za Partizan

23:01 | 14-03-2024

Košarka 0

Fantastična partija turskog giganta koji je odigrao i za Partizan.

Gudurić doneo pobedu Feneru
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Šta reći za neverovatnu partiju Fenerbahčea protiv Valensije? Odigrao je turski gigant i za Partizan i slavio sa 118:88.

NBA partiju su pružili izabranici Šarunasa Jasikevičijusa. Ubacili su čak 24 trojke Valensiji čim je oboren rekord Efesa koji je ubacio 22 Makabiju u februaru 2022. godine.

Kada je već bilo tako, španskoj četi zaista nije bilo spasa. Odgovara ovaj rezultat i Partizanu koji se baš sa četom Aleksa Mumbrua bori za to 10. mesto koje vodi u plej-in.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Fener su do pobede predvodili Tajler Dorsi sa 28 poena, Najdžel Hejs-Dejvis sa 21 i Skoti Vilbekin sa 20. Naš Marko Gudurić je utakmicu okončao sa osam poena.

 

 

Kod Valensije su samo četvorica igrača bila dvocifrena. Brendon Dejvis je ubacio 18 poena, Džejms Anderson i Džared Harper su dodali po 12, dok je Damijen Ingliš stao na 10.

U velikom grčkom derbiju, Olimpijakos je nadigrao Panatinaikos sa 71:65 u dosta čudnom meču.

Zašto čudnom? Zato što je PAO prvu deonicu dobio sa 17:7, da bi recimo u trećoj ubacio tek devet poena?! Puno oscilacija na obe strane, na kraju se domaćin daleko bolje snašao.

Kod pobedničke ekipe su se istakli Mozes Rajt sa 19 poena i Alek Piters koji je dodao 11. Naš Filip Petrušev je stao na četiri poena uz tri skoka.

 

 

PAO je živeo od poena Kendrika Nana koji je ubacio 17 poena, Konstantinos Mitoglu je zabeležio dabl-dabl od 11 poena i čak 16 skokova.

Monako je slavio protiv Albe sa 90:82.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading