DENVERU I JOKIĆU SE DRMA TRON Nagetsi više nisu "sami" na vrhu - Dalas ne može bez Dončića

08:22 | 15-03-2024

Košarka 0

Ne daju "munje" izabranicima Majka Melouna mira ni na sekund.

tanjug
Tanjug/Ap

Košarkaši Oklahome nastavili su svoju trku sa ekipom iz Denvera, koja je ostvarila trijumf nad Majamijem i tako preuzela prvo mesto na tabeli Zapadne konferencije. Trenutno su oba tima izjednačena sa učinkom od 46 pobeda i 20 poraza. Tanderi su ostvarili pobedu nad Dalasom rezultatom 126:119, pri čemu je Šaj Gildžus-Aleksander briljirao sa 31 poenom, uz devet skokova i pet asistencija.

Kajri Irving je predvodio Dalas sa 36 poena i 12 asistencija, dok su Hardavej i Gaford dodali 23, odnosno 19 poena. Na strani Tandera, Vilijams je postigao 27 poena, Gidi 18, a Dort 12. Luka Dončić nije bio u mogućnosti da igra zbog povrede, dok se žestoka trka za poziciju nastavlja.

Naredni meč Denver igra protiv San Antonija u gostima, dok će Tanderi igrati protiv Memfisa.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

SVI SU HTELI DA USPEM, OSIM MENE Miličić sve otkrio: Zbog mene su promenili pravila u NBA

NBA AP Photo/Nate Billings
 

Boston je nadigrao Sanse uz 37 poena Džejlena Brauna i 26 poena Džejsona Tejtuma, čime su vezali četvrtu uzastopnu pobedu i dodatno se učvrstili na prvom mestu Istoka. Na drugoj strani terena, Devin Buker je postigao 23 poena, Bredli Bil 22, dok su Alen i Durent dodali po 20 poena, ali to nije bilo dovoljno za pobedu.

Čikago Bulsi su poraženi od Klipersa u meču u kojem je Pol Džordž bio glavni akter sa 28 poena, sedam asistencija i pet skokova, dok je Kavaj Lenard dodao 27 poena. Derozan je bio najefikasniji kod Bulsa sa 21 poenom, dok je Nikola Vučević zabeležio 19 poena, šest skokova i pet asistencija.

Hjuston je bio uspešniji od Vašingtona zahvaljujući Džejlenu Grinu koji je postigao 37 poena i uhvatio osam skokova, dok je Džordan Pul sa druge strane ubacio 25 poena. Takođe, istakao se Deni Avdija sa 24 poena, devet skokova i pet asistencija, uz šut iz igre 10/13.

Milvoki se oslonio na Janisa Adetokumba (32 poena, 11 skokova, sedam asistencija) u pobedi nad Filadelfijom rezultatom 114:105, iako je Kameron Džonson bio najefikasniji kod Sansa sa 30 poena. U poslednjem meču programa, Džejlen Branson je sa 45 poena predvodio Nikse do pobede nad Blejzersima, dok je Deandre Ejton bio svetla tačka Portlanda sa 31 poenom i 14 skokova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading