ZVEZDA SE VRAĆA NA MESTO NEUSPEHA Sferopulos: Ovo uvek napominjem...

17:45 | 16-03-2024

Košarka 0

Crveno-beli idu u hrvatsku prestonicu.

ata
ATA Images

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u Zagreb gde ih u nedelju od 18 časova očekuje važna utakmica 23. kola ABA lige protiv Cibone.

Meč se igra u dvorani „Dražen Petrović“, a crveno-beli će biti bez Jaga dos Santosa. Ovaj susret ima izuzetan značaj jer bi pobedom tim sa Malog Kalemegdana otvorio vrata prvom mestu na tabeli pred plej-of.

"U ZVEZDI SAM POKAZAO DA MOGU DA IGRAM" Raduljica otvorio dušu i želi nazad u Evroligu: Deluje mi da sam najbolji

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ekipa će u subotu uveče trenirati u Zagrebu pred meč sa rivalom sa kojim Crvena zvezda ima pozitivan skor 33-12, ali i podsetnik da je prošle sezone u Zagrebu doživela poraz koji je tim koštao prvog mesta pred plej-of.

Janis Sferopulos je ovim rečima najavio predstojeći duel:

- Očekuje nas utakmica sa izuzetno talentovanim timom koji ima veliki potencijal. Cibona je ekipa koja ima iskusne igrače, ali i grupu vrlo mladih igrača, i igraju sa velikim samopouzdanjem i entuzijazmom. Kao i uvek, i to napominjem pred svaki meč u ABA ligi, psihički moramo da budemo spremni, ali i fizički na terenu da odigramo utakmicu na nivou i u skladu sa našim standardima u ABA ligi.

Evo šta je poručio Stefan Lazarević:

- Cibona je ekipa koja je ove sezone u više utakmica pokazala svoj veliki talenat i kvalitet. Igraće svakako izuzetno motivisani, ali bez moranja i opterećenja što je svakako poziv više na opreznost. Svakog rivala u ABA ligi smo maksimalno uvažavali i svakoj utakmici pristupali na isti način, sa željom da odigramo najbolju moguću utakmicu. Imamo dosta problema sa povredjenim igračima, ali je zato na svima nama koji smo u timu da pružimo maksimum i dodjemo do pobede koja nas dovodi na korak od osiguranja prve pozicije pred plej of.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading