"NEMA SMISLA PRIČATI O NEČEMU DRUGOM" Obradović o smrti Ledejovog oca: Sad sam se čuo s njim...

08:30 | 17-03-2024

Košarka 0

Tužna vest nam je stigla iz Amerike.

žoc
Printscreen/Youtube/BC Partizan TV

Partizan je u subotu lako nadigrao FMP i tako nastavio borbu za što bolje mesto na tabeli pred plej-of ABA lige. Ipak, senku na uspeh crno-belih je bacila tužna vest iz Sjedinjenih Američkih Država, gde je preminuo otac Zeka Ledeja.

RAPSODIJA PARTIZANA Crno-beli se poigravali sa "panterima"

Po završetku meča je bila održana konferencija za medije, na kojoj je trener Željko Obradović iskoristio priliku da otkrije da li se čuo sa svojim izabranikom po pitanju smrtnog slučaja:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Što se tiče Zeka, sad sam se čuo s njim, čuo sam se pre tri minuta, čuo sam, zvao sam ga da mu izjavim saučešće i pričao sam s njim na tu temu, niti sam ga pitao o njegovim namerama, u ovom trenutku pričati o bilo čemu drugom sem njegovog oca nema smisla - rekao je popularni Žoc.

O meču je rekao sledeće:

- Hvala svim ljudima koji su došli da nas bodre, ekipa FMP-a promenjena u odnosu na prvi deo ABA lige, imaju nove igrače, novog trenera i drugačije izgledaju, probali smo da pristupimo ozbiljno, početak nije bio najbolji, ali smo onda uhvatili ritam, kad smo igrali agresivnu odbranu i kad smo pročitali njihovu odbranu, bilo je lakše za nas i na kraju zaslužena pobeda.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading