"ZVEZDAŠI, DOĐITE" Sferopulos pozvao navijače crveno-belih na duplo kolo Evrolige

16:00 | 18-03-2024

Košarka 0

Posle veoma bitne pobede nad ekipom Cibone u Zagrebu u utakmici 23. kola regionalne ABA lige, crveno–beli se okreću obavezama u najelitnijem evropskom takmičenju.

Janis Sferopulos
Alo/ Marko Metlaš

Pred košarkašima Crvene zvezde je novo duplo kolo Evrolige, a obe utakmice crveno-beli odigraće pred domaćim navijačima.

Prvi na redu je duel protiv ekipe Panatinaikosa u sredu 20. marta od 20 časova. Izabranici Janisa Sferopulosa su u prvom duelu ove sezone pretrpeli poraz u glavnom gradu Grčke rezultatom 82:65, a tada su se iz tabora crveno–belih najviše istakli Nemanja Nedović i Džoel Bolomboj sa po 15 poena.

Posle ubedljive pobede nad Cibonom u ABA ligi, trener crveno-belih Janis Sferopulos je iskoristio priliku da podseti sve navijače koliko je timu podrška bitna i pozove Zvezdaše da u što većem broju dođu na utakmice duplog kola Evrolige u Areni.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

OGLASIO SE DUŠKO IVANOVIĆ Evo šta je bivši trener Crvene zvezde imao da kaže pred gostovanje Partizanu

„Pred nama je novo duplo kolo Evrolige. Želim da pozovem sve naše navijače da dođu i učestvuju u ovim utakmicama i tako pomognu timu da dođe do novih pobeda. Bez obzira na sve izostanke zbog povreda, verujemo u pobede i vaša podrška nam puno znači. Zvezdaši, dođite u što većem broju!“

Karata za utakmicu protiv Panatinaikosa i dalje ima u prodaju, baš kao i za duel sa Virtusom koji očekuje KK Crvena zvezda svega dva dana kasnije (22. mart), a prodaja se vrši po uobičajenoj proceduri, na svim prodajnim mestima  Tickets.rs kao i online na sajtu www.tickets.rs.

Karte će se prodavati i na dan utakmica na blagajnama Beogradske Arene (južna strana) od 12 časova do početka utakmice.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading