LOŠE VESTI ZA PARTIZAN Obradović progovorio o Ledeju, u samo tri reči je rekao sve

16:55 | 18-03-2024

Košarka 0

Crno-beli igra ključne utakmice u borbi za Top 8 fazu.

kkp
Printscreen/Youtube/BC Partizan TV

Ove nedelje je na programu takozvano duplo kolo u Evroligi, a Partizan će svoje dve utakmice da odigra u "Beogradskoj areni" i to protiv Baskonije u utorak, odnosno Real Madrida u četvrtak. Oba meča će početi od 20 časova i 30 minuta.

OGLASIO SE DUŠKO IVANOVIĆ Evo šta je bivši trener Crvene zvezde imao da kaže pred gostovanje Partizanu

Kao i obično, pred duel u elitnom takmičenju je bio održan otvoreni trening na kome su prisustvovali predstavnici medija, a njih je prvo interesovalo šta se dešava sa Zekom Ledejom, kome je pre nekoliko dana preminuo otac:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- U Americi je - odgovorio je trener Željko Obradović i time objasnio da se još uvek ne zna kada će se Amerikanac vratiti u Beograd.

Crno-beli će naredna tri meča odigrati kod kuće:

- Da, evo sad smo u situaciji da naredne tri utakmice igramo kod nas u areni. Nema putovanja, to je dobra stvar. Znamo koliko su te utakmice važne. Još uvek imamo neke šanse da budemo u tih Top 10. Dakle, sad ćemo probati da, u odnosu na ono što imamo, da se pripremimo - rekao je popularni Žoc, pa dodao:

-  Znamo da je to tim koji šutira izvanredno za tri poena. Sem jednog jedinog igrača na poziciji pet, svi ostali su u stanju da šutiraju za tri poena. Da ne pričam o Hauardu koji je na jednoj utakmici šutirao 22 puta za tri poena. Prosečni broj šuteva je preko 30, ponekad ide preko 40. Ključ utakmice sigurno je tome da ne ubacuju u velikom procentu šut za tri poena. I da sprečimo ofanzivne skokove, pre svega njihovih visokih igrača koji su izvanredno aktivni - zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading