SFEROPULOS SVE OTKRIO Evo u kakvom su stanju Teodosić i Jago

14:37 | 19-03-2024

Košarka 0

Trener Zvezde najavio duel sa Panatinaikosom.

Janis Sferopulos
Alo/ Marko Metlaš

Ulazi ligaški deo Evrolige u završnicu. Crvena zvezda će sutra od 20 časova odmeriti snage sa Panatinaikosem, a duel je najavio trener Janis Sferopulos.

Potvrdio je grčki stručnjak da će crveno-beli napasti grčkog giganta bez trija Teodosić - Lazić - Topić.

- Znamo da povređeni košarkaši neće igrati. Lazić prvi put trenira, ali neće igrati protiv Panatinaikosa. Teodosić je još u bolovima, ne znam da li će biti spreman, a Topić neće biti u sastavu još neko vreme.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Istakao je Sferopulos i da će brazilski plejmejker Jago dos Santos danas biti operisan.

- Jago će danas (utorak) biti podrvgnut operaciji. Jedanaestorica igrača je na raspolaganju, nemamo mnogo opcija. Verujem u ovaj tim, borićemo se.

Govorio je Sferopulos i o Panatinaikosu i izazovu koji nosi ta utakmica.

- Igramo protiv Panatinaikos tima koji ima kvalitet, na dobroj su poziciji. Sa druge strane mi hoćemo da se vratimo u pobedničku atmosferu nakon poraza u poslednje vreme u Evorligi. Imamo naše probleme, ali imamo 11 igrača i igramo ispred naših navijača i probaćemo da pobedimno. Znamo da nemamo sve opcije, ali sa igračima koje imamo, njima verujem i i znam da će dati maksimum - zaključio je trener crveno-belih.

Zanimljivo je da Zvezda ove sezone nema pobedu u Evroligi bez Teodosića na parketu. Videćemo da li bi u sredu negde oko 22 časa taj niz mogao biti prekinut.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading