ATAMANE, SAD SI PREKRDAŠIO Turski PROVOKATOR besan što je morao u Železnik, pa OSRAMOTIO Panatinaikos

21:46 | 19-03-2024

Košarka 0

Vrlo je verovatno da će u "Areni" biti dočekan na određeni način.

ergin
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Ergin Ataman je svojevremeno u žižu javnosti došao zbog skandalozne izjave na račun Srba posle pogibije navijača Crvene zvezde, Marka Ivkovića Jagode. Tada je najbolje mogao da se vidi kakvog je karaktera - bahatog i bezobraznog.

Kao što obično biva kada turski strateg dođe u Beograd, gotovo sa sigurnošću možete da računate na neki skandal ili kontroverzni potez. Primera radi, u utorak je doputovao u srpsku prestonicu, ali je zbog zauzetosti dvorana morao da sa Panatinaikosom trening odradi u Železniku.

ODLIČNE VESTI ZA ZVEZDU PAO bez dva važna šrafa stiže u Beograd

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kako je saopštio PR "zelenih", Ataman se zbog toga razbesneo. Toliko da je zabranio igračima da daju izjave novinarima, iako je bilo obećano da će oni govoriti za javnost! 

Naš portal se pojavio na licu mesta, obećano mu je da će dobiti priliku za razgovor sa Kendrikom Nanom, bio je u komunikaciji sa klubom iz Atine blagovremeno pred početak treninga, ali mu nije nagovešteno da izjava neće biti.

Prosto, čovek se pojavio i rekao: "Nema ništa od izjava". Poprilično neozbiljno za tako veliki klub kakav je Panatinaikos, da ne govorimo koliko je neprofesionalno. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading