"JEL TREBA DA OBJAŠNJAVAM?" Željko Obradović konačno POTPUNO ISKRENO o novom ugovoru

23:19 | 19-03-2024

Košarka 0

Ovo je zanimalo sve.

print
Printscreen/Youtube

Na konferenciji za medije, trener košarkaša Partizana, Željko Obradović, osvrnuo se na nedavnu utakmicu protiv Baskonije i dao je nekoliko reči o potpisivanju novog ugovora.

Partizanovi košarkaši ostvarili su važnu pobedu u Beogradskoj areni nad ekipom Baskonije u okviru 30. kola Evrolige.

Nakon izuzetno napete borbe tokom punih 40 minuta, semafor je pokazao 87:83 u korist domaćina. Ova pobeda je bila od izuzetnog značaja za Partizan, budući da je bila njihova 14. u elitnom takmičenju, zadržavajući ih tako u trci za plej-in fazu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pre početka meča, navijači su pevali pesme podrške Željku Obradoviću i izrazili želju da potpiše novi ugovor sa klubom.

 

PARTIZANE, JOŠ SI ŽIV! Arena "progutala" Baskoniju, crno-beli se i dalje bore

Žoc EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
 

Obradović je na to reagovao gestikulirajući kao da potpisuje ugovor, što je izazvalo oduševljenje među prisutnima.

Na pitanje novinara o tome da li je gestikulacija predstavljala kraj spekulacija oko novog ugovora, Obradović je odgovorio u stilu:

- Je l treba nekom nešto da se objašnjava?

Dobio je odgovor da treba.

- Nema šta da se objašnjava, ja sam vam rekao, moja želja je najveća to i ja sam najsrećniji čovek ovde. Bio sam trener, igrač... Da ne nabrajam klubove gde sam bio. Ova odanost ovde, samo mogu da se zahvaljujem. Uvek ću da ponavljam - treba da budemo šampioni i u ponašanju. Treba da se napravi atmosfera, da napravimo protivniku da im bude neprijatno, ali bez vređanja. To sam pričao otkako sam došao. Dolaze iz cele Evrope da nas bodre, danas su bili iz Italije. Da li postoji nešto važnije?

- Mene posle svake utakmice čeka 200-300 mališana sa roditeljima. Ima li veća radost od toga? Što se mene tiče sve ću uraditi da ostanem u Partizanu, nije ovde sve idealno, gde ima da je idealno, svi težimo nekom najidealnijem životu, El Dorado, nisam siguran da El Dorado postoji. Nadam se da ćemo svi naći put, da ćemo nastaviti ovu priču u Evroligi, mislim da dobro predstavljamo Srbiju, treba videti koliko ljudi dolazi sa strane da gledaju Partizan, koliko se noćenja obavi, koliko su puni restorani, ko ima koristi od toga, nije samo Partizan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading