"SAMO TAKO MOŽEMO IGRATI SA NJIMA": Mateuš Ponitka otkrio ključ Partizanove igre protiv Reala

18:20 | 20-03-2024

Košarka 0

Poljski košarkaš ima visoka očekivanja od svog tima.

Mateuš Pontika
FOTO TANJUG/JADRANKA ILIC/bs

Košarkaš Partizana Mateuš Ponitka izneo je svoje mišljenje pred nadolazeći duel 31. kola Evrolige.

Nakon impresivne pobede nad Baskonijom na domaćem terenu, crno-bele očekuje izazovan duel, jer u Beograd dolazi trenutni šampion Evrope, Real Madrid.

NAVIJAČI PARTIZANA OVO ČEKAJU DA ČUJU Evo ko će deliti pravdu u Areni Partizanu i Realu

Mateuš Ponitka ABA liga/Igokea/Marija Vuruna
 

Partizan, pred ovu utakmicu, beleži 14 pobeda i 16 poraza, zauzimajući deseto mesto na tabeli, dok je Real vodeći sa impresivnim skorom od 24 pobede i 6 poraza.

"Prvi su na tabeli, igraju neverovatnu košarku od početka sezone, biće ovo mnogo teža utakmica nego sa Baskonijom", rekao je Ponitka na konferenciji za medije u Beogradu i podsetio da je košarkaši Reala dugo godina igraju zajedno. - Kostur tima im je praktično isti godinama. Igraju timski, svaku utakmicu neko drugi može da iskoči i da ponese tim ka pobedi. Njihova snaga je u kvalitetu i timskom radu, moramo da budemo fokusirani i snažni od samog početka meč. Ali, kada igramo zajedno, kada delimo lopte i borimo se od prvog trenutka, možemo da igramo sa svima. To je sigurno naša snaga", rekao je Ponitka. 

Interesovanje za ovaj susret je ogromno, s obzirom na to da su sve ulaznice već rasprodate, što znači da će crno-bele podržati više od 20 hiljada navijača u dvorani.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading