"SAMO TAKO MOŽEMO IGRATI SA NJIMA": Mateuš Ponitka otkrio ključ Partizanove igre protiv Reala

18:20 | 20-03-2024

Košarka 0

Poljski košarkaš ima visoka očekivanja od svog tima.

Mateuš Pontika

Košarkaš Partizana Mateuš Ponitka izneo je svoje mišljenje pred nadolazeći duel 31. kola Evrolige.

Nakon impresivne pobede nad Baskonijom na domaćem terenu, crno-bele očekuje izazovan duel, jer u Beograd dolazi trenutni šampion Evrope, Real Madrid.

NAVIJAČI PARTIZANA OVO ČEKAJU DA ČUJU Evo ko će deliti pravdu u Areni Partizanu i Realu

Mateuš Ponitka ABA liga/Igokea/Marija Vuruna
 

Partizan, pred ovu utakmicu, beleži 14 pobeda i 16 poraza, zauzimajući deseto mesto na tabeli, dok je Real vodeći sa impresivnim skorom od 24 pobede i 6 poraza.

"Prvi su na tabeli, igraju neverovatnu košarku od početka sezone, biće ovo mnogo teža utakmica nego sa Baskonijom", rekao je Ponitka na konferenciji za medije u Beogradu i podsetio da je košarkaši Reala dugo godina igraju zajedno. - Kostur tima im je praktično isti godinama. Igraju timski, svaku utakmicu neko drugi može da iskoči i da ponese tim ka pobedi. Njihova snaga je u kvalitetu i timskom radu, moramo da budemo fokusirani i snažni od samog početka meč. Ali, kada igramo zajedno, kada delimo lopte i borimo se od prvog trenutka, možemo da igramo sa svima. To je sigurno naša snaga", rekao je Ponitka. 

Interesovanje za ovaj susret je ogromno, s obzirom na to da su sve ulaznice već rasprodate, što znači da će crno-bele podržati više od 20 hiljada navijača u dvorani.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading