TEO ISKRENO DO KOSKE "Moramo da budemo fer..."

07:17 | 21-03-2024

Košarka 0

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Panatinaikosa, a Miloš Teodosić je iskreno govorio posle meča

Miloš Teodosić
Aba liga Dragana Stjepanović

- Teško je igrati ovakve utakmice, bez nekog rezultatskog značaja za nas. I u ovakvim situacijama treba da iskoristimo sve što imamo za ono što dolazi. Treba da budemo fer i na svakoj utakmici na kojoj dođe ovoliki broj navijača, da se odužimo i odigramo maksimalno svaki put, da probamo da pobedimo svakog do kraja. To je takođe vrsta karaktera, treba da ga pokažemo i gradimo do kraja sezone - rekao je Teodosić posle utakmice.

Nastavio je u istom ritmu.

- Nedostajalo nam je malo i sreće, ovo je sjajna ekipa koja je pravljena za velike stvari. Pružili smo otpor u nekom delu utakmicu, ali bili su za nijansu bolji. U svakom trenutku kada smo mogli da uhvatimo priključak, uhvatli bi skok u napadu ili ubacili trojku. Da ne analiziram utakmicu toliko, ali zadovoljan sam načinom na koji smo igrali, svakako treba da budemo bolji i svi zajedno da izgledamo dobro.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Teodosić je bio na terenu posle nešto duže pauze zbog povrede, a i na ovom meču se videlo koliko je važan za Zvezdu i koliko je igra drugačija kad je on na terenu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading