CRNO-BELI ŽELE OSVETU U "ARENI" Evo gde možete pratiti meč Partizan - Real Madrid

10:11 | 21-03-2024

Košarka 0

Košarkaši Partizana dočekaće večeras od 20.30 časova u beogradskoj "Štark areni" ekipu madridskog Reala u 31. kolu Evrolige.

KK Partizan
Alo/ Marko Metlaš

 

Košarkaši Partizana se trenutno nalaze na desetom mestu na tabeli Evrolige sa 14 pobeda i 16 poraza, dok je Real prvi sa skorom 24/6. Utakmicu možete pratiti na portalu sport.alo.rs.

U prvom meču dva kluba ove sezone, koji je odigran u decembru prošle godine, košarkaši Reala su u Madridu pobedili Partizan rezultatom 91:75 u 16. kolu Evrolige.

- Šta pričati o Realu, prvaci Evrope, tim koji dominira i ove godine u Evroligi, fenomenalan roster, izvanredno vođeni. Trebalo bi da odigramo perfektnu utakmicu ako mislimo da imamo pozitivan rezultat, a potreban nam je zbog situacije na tabeli i tih želja kojih još imamo. Borićemo se do kraja da ih ostvarimo. Da ne ponavljam o kvalitetu tog tima na svim pozicijama, imaju i oni neke probleme, neki igrači nisu u timu, ali s tim rosterom, ko god da nije tu, neko će ga nadomestiti - rekao je trener Partizana Željko Obradović uoči meča sa Realom.

Sve ulaznice za meč Partizana i Reala su rasprodate, a očekuje se više od 20.000 navijača u Areni. Crno-beli se bore za plasman u plej-in, a do kraja regularnog dela sezone u Evroligi biće odigrana još četiri kola.

Real je prošle sezone u četvrtfinalu plej-ofa Evrolige eliminisao Partizan serijom 3:2 u pobedama, a madridski klub je potom trijumfovao na Fajnal foru i po 11. put u istoriji postao evropski šampion.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading