KO JE KRIV ZA NEUSPEH ZVEZDE U EVROLIGI? Nebojša Čović otkrio zašto su crveno-beli podbacili ove sezone

11:23 | 21-03-2024

Košarka 0

Prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana kaže da je za neuspeh zaslužan loš skauting i nesrećne okolnosti koje su nakon toga usledile.

Čović
Marko Metlaš

 

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović govorio je o dosadašnjem delu sezone tog kluba pre svega u Evroligi gde je tim ostao bez šansi da se plasira u plej-in.

Prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana kaže da je za neuspeh zaslužan loš skauting i nesrećne okolnosti koje su nakon toga usledile.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Loše su urađeni određeni skautinzi i formiranje ekipe. Nakon toga su nas pratile neprkidno provere. Ne pričam o ovome kao alibi, nego kao nešto što se realno događalo, uz, naravno, uvek otvorena vrata da oni koji to mogu bolje i znaju bolje, dođu pa uzmu da rade - rekao je Čović gostujući u jutarnjem programu RTS.

Istakao je da nije zadovoljan medijskim tretmanom Crvene zvezde.

- Mislim da svi vide jasno šta je. Neki čudan tretman je prema Crvenoj zvezdi, no idemo dalje. Toliko brzo idu utakmice da nemate vremena ni da se radujete ni da patite - nastavio je Čović.

Potvrdio je da je plejmejker  Jago dos Santos u sredu izašao iz bolnice gde je operisan posle frakture sinusne kosti.

- Njemu je pukla čeona kost, gornji sinus od udarca laktom. Tada je sviran obostrani faul, što je dosta interesantno. Hvala bogu, dobro je prošla operacija, dobro se oseća i treba ga za sedam do deset dana očekivati na terenu sa posebnom maskom. Dobro je prošlo, kako je moglo da bude - objasnio je Čović.

Odgovorio je i na konstataciju da će večeras u "Beogradskoj areni" biti spektakl, pošto Partizan igra protiv aktuelnog šampiona Evrolige, Real Madrida.

- Vidim tamo neki daju izjave kako kontrolišu emocije. Ja im čestitam na toj kontroli emocija, naročito kada ispljujete sve dok se utakmica igra. Ja to zameram i našim navijačima i nisam pristalica svega toga, ali živimo očigledno u takvim vremenima. Nadam se da će se to popravljati i da će sport biti u prvom planu, a ne uvrede igrača, učesnika, pa čak i porodica - zaključio je Čović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading