DA LI PARTIZANU FALI PLEJMEJKER? Obradović otkrio ono što zanima mnoge: Praviće se analize

23:15 | 21-03-2024

Košarka 0

Šef stručnog štaba crno-belih je odgovarao na pitanja novinara.

zoc
Printscreen/Youtube/BC Partizan TV

Porazom od Real Madrida, Partizan je pao "ispod crte" na tabeli Evrolige. Tačnije, više se ne nalazi među 10 najboljih ekipa, što znači da, ukoliko tako ostane, neće se domoći plasmana u plej-in.

BRUTALNE UVREDE "Grobari" nisu zaboravili Realovog KRVNIKA, podržali miljenika iz NBA lige (VIDEO)

Crno-beli su ravnopravno parirali moćnom protivniku, većim delom susreta je čak bio u egalu, ali je onda u trećoj četvrtini došlo do njihovog kolapsa, što je "kraljevski klub" iskoristio da se odvoji na ubedljiv rezultatski višak. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Posle meča, u dvorani "Beogradska arena" je bila održana konferencija za medije, a trener Željko Obradović je za početak izneo utiske:

- Čestitam Realu, pokazali su da su bolji. Izgubli smo utakmicu u trećoj deonici. Bili smo u utakmci do poslednja dva minuta treće deonice. Napravili smo greške, ali tu je bio Hezonja. Dali smo mu prostora da šutira. Mislim da je Real ekipa koja dominira, ubedljivo je prvi. Ne mislim da je ovaj poraz nešto što je bolno. Izgubili smo druge utakmice koje je trebalo da dobijemo, možda su neki igrači igrali u grču, ali znam da smo i večeras imali želju i borbenost, ali nije bilo dovoljno - rekao je popularni Žoc.

Na pitanje da li Partizanu fali plejmejker, Obradović je odgovorio:

- Ovo je tim koji imamo i on će se boriti do kraja. Imamo igrača na toj poziciji, praviće se analize, ali ništa se ne menja. Nastavljamo da se borimo, imamo važne utakmice. Probaćemo da završimo sezonu na pravi način - istakao je Obradović.

Naravno, bilo je reči i o Zeku Ledeju koji zbog smrti oca nije igrao protiv Reala:

- Ne znam. Zaista ne znam. Kada se desila ta tragedija, nisam hteo nijednog momenta da ga pitam kada se vraća. To je njegova stvar. Ne znam kada je sahrana. Saznao sam samo da mu je otac bio vojno lice i da se sahranjuje po običajima američke vojske. Kada će to biti, ne znam - rekao je Obradović.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading