FRKA POSLE REALA Partizan izdao hitno saopštenje

14:11 | 22-03-2024

Košarka 0

Posle utakmice sa Realom u Evroligi, KK Partizan je izdao oštro saopštenje

KK Partizan
Alo/ Marko Metlaš

U nastavku pročitajte saopštenje Partizana u celosti:

- Dan nakon još jedne spektakularne utakmice koju je KK Partizan Mozzart Bet odigrao u Štark areni i sa koje je još jednom poslata divna slika o uzajamnoj ljubavi navijača i tima, Klub koristi priliku da skrene pažnju na uočene nezakonite radnje i najavi krivične prijave protiv počinilaca.

- Uočene a zatim i potvrđene nezakonite radnje pojedinaca, velika su prepreka u poslovanju KK Partizan Mozzart Bet i čine veliku materijalnu i reputacionu štetu Klubu.

- Zbog toga, KK Partizan Mozzart Bet preuzima sledeći korak: Na osnovu prikupljenih dokaza, Klub će podneti krivične prijave protiv osoba koje su omogućile pojedincima ulazak u halu bez ulaznica, zatim osoba koje se bave proizvodnjom i prodajom falcifikovanih karata, osoba koje se bave nezakonitom preprodajom karata, kao i osoba koje se bave nezakonitom proizvodnjom i stavljanjem u promet robe sa logom i obeležjima KK Partizan.

ZAŠTO ME TO PITATE? Kevin Panter burno reagovao posle poraza od Reala, evo šta ga je naljutilo

- Iako je prema pravilima Kluba strogo zabranjeno uvođenje gledalaca bez ulaznica, postoje dokazi da je ovo prekršeno od strane pojedinaca koji su zaposleni u KK Partizan, Štark areni, kao i pripadnika privatnih i javnih organa zaduženih za bezbednost.

- Ovo, kao i druga navedena dela za koja postoje dokazi su kažnjiva prema slovu zakona, a iznad svega predstavljaju nepoštovanje brojnih navijača koji pošteno plaćaju ulaznice.

- Igre, rezultati Kluba, kao i atmosfera u dvorani u kojoj igra KK Partizan Mozzart Bet služe na ponos mnogih. Ipak, postoje i oni koji na tim temeljima nastoje da pribave nezakonitu korist. Klub je odlučan u tome da takvim postupcima stane na put!

 U cilju zaštite Kluba i svih onih koji kupovinom karata podržavaju KK Partizan, striktno se sprovodi akcija "Da se svaka karta plati"!

- Samo ove godine, KK Partizan Mozzart Bet je na osnovu prihoda od ulaznica, državi Srbiji platio oko 1,5 miliona evra poreza i ponosan je na činjenicu da ostvareni prihod predstavlja značajan izvor finansiranja Kluba.

- Pravilom da svaka karta ima svoju cenu i mlra da se plati, na prvom mestu pokazujemo poštovanje prema akterima na terenu, a na kraju i prema sebi. KK Partizan neće dozvoliti da se taj uspostavljeni sistem uruši.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading