POBEDE JOKIĆEVIH RIVALA U BORBI ZA VRH ZAPADA Rajakovićev brodolom, vezao i deveti poraz sa Torontom

08:20 | 23-03-2024

Košarka 0

Košarkaši Nju Orleansa slavili su protiv ekipe Majamija rezultatom 111:88, a mladi reprezentativac Srbije Nikola Jović meč je završio sa deset poena i po jednim skokom i asistencijom

Darko Rajaković
The Canadian Press via AP

Nije prethodna noć u NBA ligi bila bogata srpskim igračima, pošto je samo Nikola Jović odigrao utakmicu na Floridi i imao sasvim dobar učinak, ali smo na ostalim frontovima videli borbu za vrh tabele u punom sjaju. 

Na Zapadu se vodi grčevita borba za prvo mesto, pa je tako Oklahoma Siti Tander sedmom pobedom na poslednjih osam mečeva ostala iznad konkurenata savladavđi Toronto Reptorse u Kanadi 123:103.

Čak deveti uzastopni poraz za ekipu koju sa klupe predvodi Darko Rajaković obeležen je sa 23 poena Šaja Gildžusa-Aleksandera uz 7 skokova i  8 asistencija, dok je Grejdi Dik na suprotnoj strani dao 21.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

JOKIĆEVA POVREDA U ZAO ČAS? Denver donosi konačnu odluku u minut do dvanaest

OKC i dalje ima poraz manje od Denver Nagetsa (49-21), dok je Minesota Timbervuls održala korak slavljem nad Klivlend Kavalirsima 104:91. Majk Konli je kao u najboljim danima odigrao i ubacio 21 poen uz 6 asistencija, dok se Entoni Edvards više usmerio na druge stvari, pa je sakupio 16 poena, 13 skokova i 5 dodavanja za koševe.

I Los Anđeles Klipersi koliko toliko ostaju u trci posle trijumfa nad Portland Trejlblejzersima 125:117, obeleženim sa 31 poenom Pola Džordža!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading