PAKLENA BORBA ZA PLEJ IN Do kraja regularnog dela Evrolige još tri kola, Partizan će voditi ljutu bitku sa ovim timovima

08:40 | 23-03-2024

Košarka 0

Posle odigranog 31. kola Evrolige Partizan i dalje napada doigravanje Evrolige, dok Crvenoj zvezdi ni pobeda protiv Virtusa 94:79 ne znači ništa na 16. mestu

KK Partizan
Alo/ Marko Metlaš

Kakva je situacija na tabeli? U sinoćnjim utakmicama neki rezultati išli su na ruku Partizanu, koji je trenutno 11. na tabeli sa 14 pobeda i 17 poraza. 

Crno-belima je Makabi bio od velike pomoće. Ponos Izraela savladao je u Minhenu Bajern sa 89:74, a Nemci su direktan rival ekipi Željka Obradovića.

Bavarci su posle ovog poraza na 15. mestu sa 13 pobeda i 18. poraza. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

I košarkaši Monaka obradovali su srpskog predstavnika pobedom protiv Valensije 79:78.

JEDNOM REČENICOM ODUŠEVIO "GROBARE" Hezonja se oglasio i objasnio kakav je osećaj igrati pred navijačima Partizana (VIDEO)

Tim Saše Obradovića je treći na tabeli, a upisao je 20. pobedu, dok je Valensija doživela 17. poraz, a ostala iza Partizana na 12. mestu sa 14 pobeda. 

Rezultat koji ne ide na ruku crno-belima je pobeda Olimpije u Milanu za pola koša protiv Fenera, jer se italijanski klub bori sa klubom iz Humske za plej-in. Sada su "milanezi" na 10 mestu sa istim učinkom kao i Partizan. 

Nema sumnje da će u poslednja tri kola koliko je ostalo do kraja regularnog dela Partizan da vodi veliku borbu za TOP 8 i plasman u plej-in. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading