SFEROPULOSOVA JASNA PORUKA PRED MEGU Ovako je Grk motivisao crveno-bele

18:22 | 24-03-2024

Košarka 0

Trener Crvene zvezde najavio duel sa Megom.

Janis Sferopulos
Alo/ Marko Metlaš

Obezbedila je Crvena zvezda prvo mesto u ligaškom delu ABA lige, ali to ne znači da će olako ući u duel sa Megom. Naprotiv. Zahtevaće Janis Sferopulos od igrača da odigraju - maksimalno.

Barem je tako najavio grčki stručnjak pred duel sa Megom.

- Očekuje nas utakmica protiv vrlo mladog i talentovaog tima koji mečeve igra sa puno entuzijazma i energije. Mi želimo da nametnemo naš ritam i da igramo utakmicu na naš način, ne dajući rivalu previše prilika koje želi. Ono što uvek ponovim, moramo da budemo skoncentrisani, fokusirani i da se držimo plana igre svih 40 minuta kao u prethodnim mečevima.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

I košarkaš Crvene zvezde Dalibor Ilić je najavio da njega i saigrače jedino pobeda zanima u meču sa Megom.

- Pred nama je jako važna utakmica koja nam u slučaju povoljnog ishoda daje prednost domaćeg terena u doigravanju. Međutim, put do pobede neće biti lak, znamo dobro tim Mege, igraju dobro, imaju mnogo talenta i želje za dokazivanjem, imaju kvalitet,  moraćemo da odigramo čvrsto, pametno, i da se držimo dogovora iz svlačionice. U dobrom smo ritmu i pored svih problema sa povredama, i želimo da nastavimo sa pobedama. Pozivam naše navijače da dođu, pruže nam podršku i pomognu da dođemo do važne pobede.

Duel Crvena zvezda - Mega na programu je sutra od 20 časova u Areni. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading