"Ako vidim moje igrače takve, BOLJE DA IH STAVIM NA KLUPU" Željko Obradović ponovo očitao lekciju i otkrio šta ne voli kod svoje ekipe

12:36 | 25-03-2024

Košarka 0

Očekivano.

žoc
ATA Images

U prvom izdanju serijala "Euroleague Masterminds", trener Partizana Želimir Željko Obradović ističe se kao prvi "gost", obećavajući fascinantan uvid u svet košarkaške taktike kroz pet epizoda.

Ovaj novi serijal pruža pravim ljubiteljima košarke priliku da čuju od najvećih stručnjaka igre, a nakon Obradovića, u serijalu će učestvovati Janis Sferopulos, Etore Mesina, Pablo Laso i Šarunas Jasikevičijus.

Prva epizoda već je izazvala interesovanje, a kratki trejler od nešto više od tri minuta omogućava uvid u strast koju Obradović gaji prema košarci i koliko mu znači to što može da se bavi onim što voli.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO REKAO? Košarkaš Partizana se obrukao jednim odgovorom u emisiji (VIDEO)

Tokom razgovora, Obradović ističe kako se košarka značajno promenila od 1991. godine do danas, ističući ogroman uticaj Aleksandra Nikolića na svoju karijeru. Govoreći o svom radu s igračima, naglašava važnost njihove reakcije na treningu.

"Veoma je važno kako će tvoji igrači reagovati na treningu, jer je vežba i te kako bitna. Ako dobro treniraš, bićeš dobar i na utakmici. Mrzim treninge kad moj tim nije koncentrisan. Ako vidim da jedan ili dvojica mojih igrača nisu koncentrisani, bolje je da ih stavim na klupu i nastavim sa drugima", izjavio je Obradović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading