U BEOGRAD STIŽE PRAVA "BOMBA" Najzgodnija supruga košarkaša stiže u Arenu, svi će gledati samo u nju (FOTO)

13:47 | 25-03-2024

Košarka 0

Njoj retko ko može da odoli.

Beril Mekisik
Printskrin: Instagram/Beril Mckissic

Košarkaši Partizana će se u četvrtak (20:30) suprotstaviti ekipi Olimpijakosa u utakmici 32. kola Evrolige, obeleženoj ne samo kvalitetnom košarkom već i prisustvom Beril Mekisik, verovatno najistaknutije supruge nekog košarkaša iz ovog elitnog evropskog takmičenja.

Beril Mekisik je supruga Šakila Mekisika, krilnog igrača Olimpijakosa, čija pojava na tribinama pirejskog giganta uvek privlači pažnju navijača i kamera.

Malo je utakmica na kojima se ne pojavi u kadru, uvek s razlogom.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

LEGENDARNI HRVAT STIŽE U BEOGRAD Toni Kukoč će biti gost Partizana na meču protiv Olimpijakosa

Sada će i navijači Partizana imati priliku da je vide uživo. Beril uvek prati supruga na terenu, ne propušta nijedan njegov meč, što znači da je prisustvo u Beogradu očekivano.

Inače, ova atraktivna plavuša redovno deli fotografije sa suprugom, a njen izgled dodatno ističu brojne tetovaže. Tetovirala je vrat, obe ruke, obe noge, veliku tetovažu ispod grudi, prste na rukama, donji deo leđa i zadnjicu.

Kada je reč o utakmici, Olimpijakos se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli Evrolige sa skorom 19-12, dok će meč u Areni biti od ključnog značaja u njihovoj borbi za direktan plasman u plej-of. Sa druge strane, Partizan sa učinkom 14-17, takođe će ovaj susret smatrati ključnim u borbi za mesto u plej-in fazi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading